VERZIJA PRODUKCIJE

'REGULARNOST BIG BROTHERA NIJE NARUŠENA' Najstariji Vasić se izbrbljao o konačnom pobjedniku: 'Ma ne, on je mislio nešto drugo...'

 youtube screenshot

Riječi Rade Vasića da će 'sav novac od pobjede dati svom sinu Gibi' pobudio je sumnje u regularnost Big Brothera, ali nekoliko sati poslije iz produkcije je uslijedilo objašnjenje što je glava obitelji Vasić mislio kada je rekao:

- Ja taj novac neću dobiti, on ide Gibi i njemu se obrati. Jer tako je dogovoreno. Da Giba pobijedi... - rekao je Rade Mirjani.

Očekivano, u produkciji su otkrili da to nema veze s pobjednikom BB-a, već samo o 'obiteljskoj tajni'. Naime, Rade i Rada su i prije početka showa odlučili da će sav iznos koji zarade u Big Brotheru, ukoliko pobjede, pokloniti svojoj djeci, odnosno Gibi.

A kako su stanari zbog Mirjaninog kršenja ovotjednog zadatka već ostali bez dvije tisuće eura, Rade je odlučio potaknuti Mirjanu da ipak sudjeluje u zadatku rekavši joj da će bez tog novca, u slučaju pobjede nekog od Vasića, ostati upravo njezin blizak prijatelj Giba. Budući da Rade i Rada ionako misle da odlično kotiraju među gledateljima kojima niti jedna situacija u Kući ne može promaći, pa tako ni ova, ne čudi da je 'pater familias' uvjeren u pobjedu svog 'tima', piše RTL .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:03