ČETNIČKI VOJVODA

RATNI ZLOČINAC VOJISLAV ŠEŠELJ U FARMI 'ZABAVLJA' JAVNOST: 'Hrvati, iako su bivši Srbi, nisu ostali bez mozga'

Četnički vojvoda je bio pušten iz pritvora u Den Haagu zbog bolesti, što ga ne sprečava u javnim nastupima
 Screenshot/TvPink

Vojislav Šešelj ponovno se pojavio u jednom reality showu, a ovaj put je riječ o “Farmi”. Majstorski je iskoristio ponuđeni publicitet i, po običaju, pošamarao sve oko sebe. Nije propustio popljuvati ni Hrvatsku.

Hrvati nisu bez mozga

- Mene ništa ne čudi od Hrvatske jer je u osnovi te zemlje ustašluk. Eto, ja sam pomogao Kolindi da dođe na vlast, ona je makar otvoreno ustaša. A Milanović malo glumi socijaldemokrata, pa malo socijalista. Sad je pokazao svoje pravo lice jer su uskoro izbori u Hrvatskoj i zna da ustaška verzija uvijek pobjeđuje. Ali mislim da je zakasnio s tim. Hrvati, iako su bivši Srbi, nisu ostali bez mozga - rekao je Šešelj, prenosi Blic.

- Svako tko ode na ljetovanje u Hrvatsku, zaslužuje da mu se auto baci u more. Srbi koji idu na ljetovanje u Hrvatsku, to je za svaku osudu i zaslužuju sve neugodnosti - kaže Šešelj.

Prije godinu dana pušten je iz Haaga “zbog teškog zdravstvenog stanja”. Rak je metastazirao i očekivalo se da neće dugo. Sad kaže da je zdrav.

- Zdraviji sam od Vučića i Nikolića, i čitave Vučićeve vlade. Meni se ne umire, moram pobijediti na izborima - rekao je Šešelj za stolom na “Farmi”. Dodao je da se u Haag neće nikada vratiti jer nije niti tražio da ga puste.

Đinđić i Carla del Ponte

- Đinđić je rekao Carli del Ponte: ‘Vodite ga i ne vraćajte ga’. Ja sam se ipak vratio - rekao je Šešelj na “Farmi”. Šešelj je prije atentata prijeteći govorio Đinđiću da će biti ubijen, rugajući se da je i Tito prije smrti imao problema s nogom, kao i srpski premijer koji je nogu ozlijedio na skijanju. Đinđić je ubijen tri tjedna nakon odlaska lidera radikala u Haag.

Kad je ušao među sudionike reality showa, Šešelja je pozdravio Kristijan Golubović, jedan od najpoznatijih beogradskih kriminalaca koji je ispričao da je 1997. godine dobio nalog da ubije Šešelja snajperom u Batajnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:50