PROSLAVA U PALM BEACHU

RASKOŠNO VJENČANJE Michael Jordan oženio kubansku ljepoticu,Toni Kukoč bio među uzvanicima

Za vjenčanje je podignut najveći šator u znanoj povijesti vjenčanja - 3700 kvadratnih metara.
 SIPA/CROPIX

Kad je Michael Jordan u ičemu bio drugi? Točno, nikad. Niti je išta radio samo jednom. Triput se povlačio iz košarke, a u subotu se oženio drugi put, oborivši usput još jedan rekord.

Za dvije tisuće gostiju koje su on i nova supruga Yvette Prieto pozvali na proslavu u Palm Beach u subotu, podignut je najveći šator u znanoj povijesti vjenčanja - 3700 kvadratnih metara.

Šator veličine predsjedničke rezidencije na Pantovčaku ili nekog od hipermarketa oko naših gradova, bio je veći i od Michaelove i Yvettine ogromne nove vile u Jupiteru, golferskom epicentru na Floridi, čije je terene dizajnirao slavni Jack Nicklaus.

Nedaleko od njihove kuće, od dijelova dovezenih u četiri šlepera podignut je i svadbeni megašator, u kojem je najveća površina rezervirana za ples. Organizatori Jordanova vjenčanja izjavili su kako vjeruju da do kraja karijere više neće vidjeti ništa slično. Petsto gostiju autobusima je stiglo na crkveni obred, a ostalih 1500 ih je čekalo na središnjoj proslavi u Jupiteru. Na svadbu su došli i Jordanovi stari prijatelji iz NBA-a Patrick Ewing, Scottie Pippen, Ron Harper, a među uzvanicima je bio i Toni Kukoč..

Yvette i Michael zajedno su pet godina. Upoznali su se 2008. u jednom klubu u Miamiju. Yvette je manekenka. Jordan se nakon 17 godina braka 2006. razveo od prve supruge Juanite Vanoy. Nakon toga pet godina je proveo u nejasnom ljubavnom statusu, baveći se uglavnom golfom, biznisom (vlasnik je košarkaškog kluba Charlotte Bobcats, branda odjeće Jordan i motociklističkog tima, među ostalim) i s troje djece iz braka s Juanitom, bez planova za drugi brak. Nakon što se zaljubio u 15 godina mlađu Yvette, sve se promijenilo.

Zaprosio ju je prije dvije godine. “Vjenčanje su planirali mjesecima”, rekli su njegovi prijatelji američkim novinarima. “Htio je Yvette ispuniti sve što je ikada željela.” Šator su na teren dovezla četiri šlepera, a golferi su cijeli petak uživali u probama benda koji je svirao na vjenčanju, dok su Yvette i Michael dan proveli na probi u crkvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 18:57