IGRA SUDBINE

Pročitajte kako je slučajni susret sa slavnom Gwyneth Paltrow Amerikanki spasio život 11. rujna

Gwyneth Paltrow je do sada već osvojila Oscara , napisala kuharicu, udala se za rock zvijezdu i sama snimila nekoliko pjesama - a sada u radnu knjižicu može upisati i 'Anđeo čuvar'.

Slavna je glumica slučajnim susretom spasila život Amerikanki Lari Lundstorm Clarke za vrijeme napada 11. rujna 2001. godine, piše Morton Report .

Kako svjedoči sama Lara, tog je dana žurila prema svom uredu koji se nalazio u njujorškim Blizancima . Malo je kasnila, ali se nije previše zbog toga uzbuđivala. I prije joj se to znalo događati, a vrijeme bi uvijek nadoknadila pretrčavanjem ceste do stanice podzemne željeznice.

Isto je pokušala i ovaj put, ali tada se dogodilo ono što joj je pokvarilo cijelo jutro, ali nešto kasnije spasilo život - naišla je na Gwyneth Paltrow, koja je živjela u blizini. Točnije, Paltrow je umalo naletjela na nju svojim velikim Mercedesom. Glumica je na vrijeme zakočila i sve je prošlo bez ozljeda, ali Lara se morala vratiti na svoju stranu ceste i pričekati zeleno svjetlo.

Dok je čekala, vlak je otišao i Lara je znala da će zakasniti na posao.

- Kao da se cijeli svijet urotio protiv mene da zakasnim. Bila sam ljuta na sve, uključujući Gwyneth Paltrow - prisjetila se Lara tog dana.

U trenutku kada je stigla do Blizanaca prvi je avion već udario u jedan od nebodera. Četvero ljudi iz njenog ureda je umrlo tog dana.

- Da sam tog dana ulovila vlak bila bi za svojim stolom na 77. katu drugog nebodera - ispričala je Lara, koja je tek nedavno smogla hrabrosti poslati pismo zahvale slavnoj glumici i podsjetiti je na taj dan kada joj je pukim slučajem spasila život.

Gwyneth Paltrow je, potvrdio je njen agent, pismo primila i njime ostala duboko ganuta.

Igrom sudbine, Paltrow je samo koju godinu ranije glumila u filmu ' Sliding Doors ' u kojem je tumačila ulogu Helen. U filmu su prikazane dvije verzije njenog života - onog u kojem uhvati vlak i onog u kojem joj vlak pobjegne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 03:33