NAJTRAŽENIJI MODEL

Prepoznajete li ovu lijepu djevojku: 'Krevet se hladi, a tebe nema!'

Jedan komentar kaže: 'Ako ti je hladno, onda je netko napravio ogromnu grešku!'
 Instagram/Andreja Pejić

'The bed's getting cold and you're not here' ('Krevet se hladi a tebe nema!') - napisala je poznata manekenka Andreja Pejić na svojem Instagram profilu pored fotografije na kojoj obnažena sjedi na svojem krevetu.

Na fotografiji Andreja je odjevena samo u gaćice, no zbog osvjetljenja koje joj dolazi s leđa, malo se toga zapravo vidi - iako je lijepa manekenka skoro potpuno naga.

Slika je skupila jako puno mahom pozitivnih komentara: 'Tako si prekrasna!', 'Kakva ljepotica!', 'Tako si lijepa da bih najradije zaplakao!'

Jedan komentar kaže: 'Ako ti je hladno, onda je netko napravio ogromnu grešku!'

Andreja Pejić inače živi u Los Angelesu u Kaliforniji, a trenutno je jedna od najuspješnijih i najtraženijih modela i manekenki.

Instagram/Andreja Pejić

Foto: Instagram/AndrejaPejić

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 22:52