JOŠ MALO PA GOTOVO

POZNATI VODITELJ DOBIO NOGU Na CNN-u naslijedio Larryja Kinga i tri godine im uništavao gledanost

 Screenshot

ATLANTA - Poznati britanski TV voditelj Piers Morgan objavio je kako je njegov talk show koji se emitira na CNN-u pred gašenjem.

Naime, nakon što je preuzeo voditeljsku palicu od ikone američke televizije Larryja Kinga, gledanost talk showa je radikalno pala, s oko dva milijuna na 270 tisuća gledatelja, zbog čega je predsjednik CNN-a Jeff Zucker odlučio reagirati.

- CNN-ovoj publici je dosadilo slušati Britanca kako raspravlja o američkim problemima - izjavio je Morgan koji još ne zna datum emitiranja posljednjeg showa.

Morgan je, inače, svojevremeno bio glavni urednik ozloglašenog tabloida News of the World, kojega je njegov vlasnik Rupert Murdoch ugasio nakon izbijanja skandala s hakiranjem i prisluškivanjem mobitela poznatih i manje poznatih osoba za potrebe izvještavanja. On sam tvrdi da se takvim metodama nije koristio, no nedavno je završio na policijskom ispitivanju kao osumnjičenik. Nakon News of the Worlda, dulje je vrijeme uređivao konkurentski tabloid Daily Mirror.

Morgan je američku javnost najčešće živcirao stavovima protiv ustavnog prava na nošenje oružja, što je i sam priznao. Njegovi su protivnici čak organizirali potpisivanje peticije za njegovo protjerivanje iz SAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 00:42