PREMINULA GLUMICA

POTRESNE OPTUŽBE OŽALOŠĆENOG OCA 'Za smrt Brittany Murphy kriva je njezina majka Sharon!'

 SIPA

Angelo Bertoletti, otac prerano preminule glumice Brittany Murphy, optužio je svoju bivšu suprugu i majku pokojne holivudske zvijezde, Sharon Murphy, za smrt njihove kćeri.

U nedavnom intervjuu Bertoletti je izrazio svoje mišljenje vezano uz istragu vezanu za smrt njegove kćeri i njenog muža, Simona Monjacka. Tim je povodom rekao kako bi policija u prvom redu trebala ispitati i istražiti Sharon Murphy.

- Neka ona objasni zašto je oporuka naše kćeri promijenjena tako da je ona postala jedina nasljednica. Čak je i Simon isključen iz oporuke. Neka Sharon objasni zašto je oporuka promijenjena baš nakon što su joj Brittany i Simon rekli da se sele u News York te da planiraju imati djecu. Neka objasni kako bi se uzdržavala prvi put u nekoliko desetljeća jednom kada se Brittany odseli. Neka progovori i o aukciji na kojoj je prodavala kćerkine stvari. Puno je neodgovorenih pitanja. Od troje ljudi koji su živjeli zajedno u istoj kući samo je jedna živa i financijski se okoristila - poručio je Bertoletti nakon čega je upitan smatra li da je Sharon ima veze sa smrću svoje kćeri i njenog supruga.

- Da, smatram - kratko i jasno odgovorio je Bertoletti.

Podsjetimo, Brittany Murphy tragično je preminula u prosincu 2009. godine, a prema najnovijim laboratorijskim izvještajima bila je otrovana.

Njen suprug Simon Monjack preminuo je od posljedica srčanog udara samo pet mjeseci kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 12:33