DO SURINE PUNOLJETNOSTI

Postigli dogovor: Tom Cruise će godišnje plaćati alimentaciju u iznosu od 400 tisuća dolara

Katie i Tom dogovorili su se i o Surinom nastavku školovanja, te odlučili da njihova kći neće pohađati školu koja se fokusira na izučavanje scijentologije

Tom Cruise će na račun Katie Holmes godišnje uplaćivat alimentaciju u iznosu od 400 tisuća dolara za njihovu kćer Suri, sve do njezine punoljetnosti.

Cruise će za svoju kćer također plaćati zdravstveno i životno osiguranje i pokrivati troškove obrazovanja sve dok ne završi fakultet.

Katie i Tom dogovorili su se i o Surinom nastavku školovanja, te odlučili da njihova kći neće pohađati školu koja se fokusira na izučavanje scijentologije.

Tridesettrogodišnja Katie je prilikom stupanja u brak s Tomom potpisala predbračni ugovor kojim se isključuje iz glumčevog bogatstva koje se procjenjuje na vrtoglavih 25 milijuna dolara. Da je Katie ostala u braku s Tomom dulje od 11 godina, imala bi pravo na polovicu njegove imovine.

Sporazuman razvod uslijedio je dva tjedna nakon što je Katie podnijela papire za rastavu poslije petogodišnjeg braka. Katie je navela da podnosi zahtjev za rastavu zbog nepomirljivih razlika između nje i Toma, zahtijevajući puno skrbništvo nad Suri.

- Tom je veoma sretan i kreće naprijed. Njegov prioritet je sada biti dobar otac, izjavio je Tomov prijatelj za Telegraph.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:19