TRAČ SEZONE

'PLESALI SU, GRLILI SE, HVATAO JU JE ZA STRAŽNJICU...' Katie Holmes i Jamie Foxx hodaju?!

Zbog jedne su si večeri oboje navukli tabloide na vrat....

Godinu dana nakon spektakularnog razvoda od Toma Cruisea, Katie Holmes nije davala nikakvih znakova ljubavnog života. No nedavno je viđena kako u Hamptonsu, gradskom izletištu najbogatijih Njujorčana, do zore strastveno pleše sa zvijezdom “Odbjeglog Djanga” Jamiejem Foxxom.

Svega je tu navodno bilo, ludog grljenja, zavođenja i nježnog hvatanja za stražnjicu, ali dan nakon što je ozloglašeni bloger na svojoj stranici PerezHilton objavio trač sezone, Kate je sve demantirala.

Jedan je svjedok iz Hamptonsa časopisu Us Weekly rekao: “Ne znam, plesali su, grlili se, on ju je hvatao za guzicu, šta ja znam, možda je samo pokušavao dovršiti posao.”

Jedna svjedokinja, za portal TheSuperficial.com ustvrdila je da je na svoje oči vidjela kako Katie pažljivo odbija Foxxa “iako je bilo očito da joj njegovo uvaljivanje jako laska”.

U svakom slučaju, zbog jedne su si večeri sad oboje navukli tabloide na vrat pa se idućih dana može očekivati teško zasićenje pričama o Katie Holmes i Jamieu Foxxu, u nastojanju da se provjeri jesu li zaista samo prijatelji ili kriju vezu.

Katie Holmes poznata je kao majstor izazivanja paparazza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:35