SLAVNI OLIMPIJAC

PHELPS I MISS KALIFORNIJE Fotografijom demantirao šuškanja o vezi sa ženom koja je rođena kao muškarac

 Instagram

Michael Phelps izašao je s rehabilitacije gdje je proveo nekoliko mjeseci nakon što je uhićen u vožnji pod utjecajem alkohola.

Kratko prije nego što je izašao iz klinike, Amerikanka Taylor Lianne Chandler stranim medijima je ispričala kako je u ljubavnoj vezi sa slavnim sportašem te da se brine hoće li još biti skupa nakon što on iz medija dozna da je rođena kao hermafrodit, osoba koja je ujedno imala gentalije i maternicu te je odgajana kao dječak, ali se podvrgnula operaciji kako bi bila i izgledala kao žena.

Međutim, Phelps nije htio komentirati navode poznaje li upoće Taylor te jesu li proveli nekoliko strastvenih noći skupa, kako je djevojka tvrdila, već je objavio nekoliko obiteljskih fotografija na društvenim mrežama povodom američkog Dana zahvalnosti.

Na fotografijama osim članova obitelji nalazi se i Miss Kalifornije 2010. godine, Nicole Johnson. S njom je Phelps već nekoliko godina u turbulentoj vezi koju često prekidaju, a ovim obiteljskim fotografijama na Instagramu pokazao je kako su opet skupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 23:24