ŠIRE SE GLASINE

PANIKA U HOLLYWOODU Superstar koji je hodao s glumicama, pjevačicama, medijskim ličnostima i modelima zaražen HIV-om?

 zenaphoto/iStock

Velikoj holivudskoj zvijezdi navodno je dijagnosticiran HIV prenosi Daily Mail, citirajući druge izvore uključujući The Sun i Radar Online.

The Sun navodi da je popis bivših djevojaka ove zvijezde dugačak, ali i prepun poznatih osoba. 'Hodao je s nagrađivanom glumicom, religioznom glumicom, holivudskom starletom s kontroverznom prošlošću, televizijskom zvijezdom, medijskom ličnosti i manekenkom', stoji u članku.

Osoba dobro upoznata sa situacijom tvrdi da je zvijezdina dijagnoza sada postala 'općepoznata' te da je zvijezda u pitanju za dijagnozu znala nekoliko godina.

Radar Online je u prošlotjednom članku objavio da se zvijezda priprema na moguće tužbe koje će njegove bivše djevojke prema nekim navodima podnijeti, navodeći ugrožavanje osobne sigurnosti i zdravlja kao razlog.

Izvor je za Sun potvrdio da se zvijezdi sugerira da izađe u javnost s informacijom te da 'ovlada publicitetom' koji će uslijediti. No, izvor je rekao da se glumac boji da će mu njegova relativno novootkrivena bolest 'obilježiti karijeru'.

Nadalje, Radar Online glumca opisuje kao 'zločestog dečka' u srednjim godinama koji je živio život pjelboja punog seksa za samo jednu noć i plaćenih prostitutki. Nije poznato kako je glumac zaražen, no prema članku, taj je glumac u nekoliko različitih situacija priznao da se tetovirao, drogirao i seksao s prostitutkama, što su sve aktivnosti koje dramatično povećavaju rizik zaraze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:31