PRETJERAO JE

OTAC SEVERININOG MUŽA POSVAĐAO SE SA SINOM NA SVADBI? Srpski mediji pišu da kraj Kebe nitko nije mogao doći do mikrofona

 Instagram: dragankojickeba

Dragan Kojić Keba, otac Severininog muža Igora Kojića, navodno se posvađao sa sinom tijekom glamurozne svadbe poznate hrvatske pjevačice i njezinog izabranika u Beogradu, piše alo.rs.

Gosti su ispričali kako je Keba prekidao glamurozni program koji su mladenci organizirali, a na kraju se i posvađao sa sinom pred brojim uzvanicima. Neki od gostiju čak su i tvrdili da je Igor vikao na Kebu zato što je tijekom cijele noći držao mikrofon u ruci i ponašao se kao voditelj programa. Anonimni izvor rekao je za Alo da su se gosti pitali tko se tu ženi - Igor ili otac Dragan?

"Sjedni ovdje i gledaj, nemoj mi kvariti veselje" - navodno je rekao u jednom trenutku mladoženja svom ocu.

Zlata Petrović, dugogodišnja Kebina prijateljica rekla je da njoj nije smetalo da je tata Kojić šefovao feštom: "Keba je prekinuo program koji su mladenci isplanirali, ali i bolje da je tako napravio. On je osjetio da fale narodnjaci, bez kojih nijedno veselje u Srbiji ne može proći."

Nada Topčagić dala je malo drugačiju verziju: "Keba je uzeo mikrofon i od njega nitko nije mogao doći na red. Mnogi su željeli da otpjevam 'Jutro je', ali mi on nije dao. Došlo mi je da mu kažem 'Nemoj da daviš, čovječe'. Trebalo je pustiti mladence da svoj program provedu do kraja, bolje bi bilo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:09