NE ZANIMA GA NOVAC

Otac Ave Karabatić prošao u drugi krug: Ne bojim se loše karme Big Brother kuće

'Bez obzira što bih bio stariji od većine kandidata, mislim da bi se mogao nositi s njima jer se osjećam kao 20-godišnjak'
Zadar, 291110.Danas je na opcinskom sudu u zadru izrecena presuda Avi Karabatic njenom decku Spiri Milicicu i majci Sanji Karabatic zbog ucjene Avinog profesora.Ava i njena majka Sanja oslobodjene su a Spiro Milicic je dobio 2. godine i 7. mjeseci zatvora.Na fotografiji: Ava sa roditeljima Ivicom i Sanjom na sud je dosla drzeci se za ruke .Foto: Andrija Lucic / cropix
 Andrija Lucic / cropix

Otac Ave Karabatić, Ivica Karabatić dobio je obavijest da je prošao u drugi krug izbora za Big Brother kuću. Ava Karabatić, manekenka i studentica nedavno oslobođena optužbi za ucjenjivanje svog profesora talijanistike, najveća je podrška ocu Ivici koji želi ući u Big Brother kuću u novoj sezoni showa u kojoj će sudjelovati državljani svih bivših jugoslavenskih republika.

BB kuća je na beogradskom Košutnjaku , a na loš glas je došla prethodnih sezona kada su se zaredali nesretni slučajevi, prometne nesreće i ubojstva u kojima su sudjelovali ili su bili žrtve bivši stanari.

- Ne bojim se za tatu jer ne vjerujem u takve stvari. Ja vjerujem u Boga i Bog će ga čuvati. Tata je meni bio podrška cijeli život, podrška u manekenskoj karijeri, podrška za vrijeme suđenja i svega ostalog i sada je na redu da ja budem podrška njemu. Voljela bih da uđe u Big Brother kuću jer je on kreativna, zanimljiva i zabavna osoba. Njemu osvajanje novčane nagrade ne bi bio prioritet jer nije materijalist. Njemu je to jednostavno izazov. Uostalom neka se malo odmori od mene i svega što se oko mene događalo posljednjih par godina - kazala nam je uvijek pozitivna Ava i pohvalila se kako je upravo dobila izvrsnu ocjenu iz jednog kolokvija na studiju talijanskog jezika koji uz latinski studira u Zadru.

Avin 46-godišnji otac Ivica potvrđuje kako mu kod prijavljivanja u kontroverzni i gledani show nije bila na pameti novčana nagrada za pobjednika od 100 tisuća eura, nego izazov, zabava i odmor od svakodnevnice.

- Volio bih da me izaberu za kandidata i da se na 100 dana odmorim od svega novina, televizije, interneta i mobitela! Bez obzira što bih bio stariji od većine kandidata, mislim da bi se mogao nositi s njima jer se osjećam kao 20-godišnjak. Selekcija za Big Brother će se vršiti u nekoliko krugova , a ja se nadam da imam dosta šansi za ulazak. Ne kažem da mi od pomoći nije to što sam Avin otac, ali mislim da je i sama moja osobnost dovoljna da me prime. Pa, kada je Ava bila u Farmi, a ja dolazio u studio biti joj podrška, mnogi su rekli da sam i ja trebao sudjelovati u Farmi - kaže Ivica koji smatra da, barem prema reakcijama ljudi, ima velike šanse za ulazak u BB kuću, a kada bi ušao, uvjeren je izgledno da bi došao i do pobjedničkog trona.

On radi kao trgovac, a po struci je aranžer. Voli se igrati modom i kaže kako Ava jest naslijedila nešto od te ljubavi za „krpice“ i modne detalje, ali da nikada nije bila luda za tim. On bi u kuću na Košutnjaku, čije se loše karme nimalo ne boji, pun kovčeg odjeće i ludog rublja. U Beogradu i Novom Sadu se dobro zabavljao i kao mladić, pa ne vjeruje da bi i sada bilo loše.

O mogućem zaljubljivanju ili rađanju privlačnosti prema nekome iz kuće, tvrdi, ne razmišlja.

- Nikada ne možete predvidjeti što se može dogoditi, pa ni nastanak i razvoj takvih osjećaja. Bez obzira na sve, ne bih svojim ponašanjem želio nikoga povrijediti - kaže Ivica Karabatić kojemu je u nastojanju da u proljeće otputuje u beogradsku BB kuću podrška i supruga Sanja, jedini član njihove obitelji koji ne voli medijski publicitet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 09:54