Od 1. listopada Discovery i na hrvatskome

ZAGREB - Ljubitelji jednog od najjačih svjetskih pustolovnih i dokumentarnih programa, Discovery Channela, moći će od 1. listopada pratiti svoje omiljene i najgledanije emisije toga programa s hrvatskim titlom.



Američki čoper



Neke od hit-serija Discovery Channela, kao što su “Deadliest Catch”, “American Chopper” i “Mythbusters”, dobit će svoja hrvatska imena i postati “Opasan ulov“, “Američki čoper” te “Razbijač mitova”.



Tijekom listopada Discovery će, prema najavi komercijalne menadžerice Oxane Yanushkovskaye, emitirati i neke nove emisije, poput “Industrial Junkie“ (Ovisni o industriji) u kojoj će reporter obilaziti “iza scene” lokacije teške industrije od Bugarske do Španjolske, a pratit će i Veliku utrku na Aljasci.



Studeni će biti u znaku Beara Gryllsa u četvrtoj sezoni serije “Ultimate Survival” (Preživjeti divljinu), kao i ostalih Discoveryjevih uspješnica, a posljednjeg mjeseca u godini Discovery će nagraditi gledatelje najboljim emisijama hit-serija iz 2009. te emisijama “Trouble in Paradise“ (Nevolje u raju) s istinitim ispovijestima ljudi čiji su se životi u jednom trenutku pretvorili u noćnu moru, kao i “Grand Wars“ (Ratovi uličnih bandi).



Dvadeseta obljetnica



Hrvatski gledatelji prate Discovery Channel od 1999., a taj program ove godine slavi 20. obljetnicu koju će obilježiti novim vizualnim identitetom i logom.



Marija Lokas
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 00:01