PREKIDA SVAKU VEZU

Novi udarac Tomu: Katie okrenula leđa scijentologiji i vratila se katoličkoj vjeri!

Katie Holmes (33) koja je odgajana u katoličkoj obitelji, napokon je okrenula leđa scijentologiji i vratila se Katoličkoj crkvi. Neimenovani član zbora Katoličke crkve Saint Francis Xavier u New Yorku potvrdio je da se Katie registrirala u njujorškoj crkvi Svetog Frane Asiškog, a članovi zbora su s oduševljenjem prihvatili njezin povratak katoličkoj vjeri.

- Svi su oduševljeni jer nam se Katie pridružila. Još nije bila na misi, ali kad dođe dočekat ćemo je otvorenih ruku, otkrio je jedan od članova crkvenog zbora.

Povratak katoličkoj vjeri je, mnogi vjeruju, posljednja mjera distanciranja glumice od scijentologije i konačan prekid svake veze s bivšim suprugom. Majčinim stopama jednog bi dana mogla krenuti i malena Suri jer kako su bivši supružnici dogovorili, ne smije biti uključena u bilo što što je povezano sa scijentologijom.

Radi Tomove opsjednutnosti i utjecajem scijentologije na njihovu kćer Suri (6), Katie se izborila se za puno skrbništvo nad kćeri s kojom će nakon rastave živjeti u New Yorku.

Tom Cruise još vjeruje kako će mu se Katie vratiti zbog 'tihog' načina na koji ga je ostavila. No, Kate se pripremila na razvod potajno kako Tom ne bi imao prilike spriječiti rastavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:16