STRAŠNO ISKUSTVO

NOVI POČETAK POSLIJE NIZA BOLNIH OPERACIJA Slavna glumica otvorila dušu: 'Sve su mi izvadili, ali barem mi je ostala opcija posvojenja...'

 
 Getty Images

Lena Dunham (31) prošli mjesec potvrdila je kako je poslije pet godina veze prekinula s glazbenikom Jackom Antonoffom (33), a sad je za časopis Vogue detaljno opisala zdravstvene tegobe koje su joj dugo zagorčavale život i zbog kojih se, kaže, morala podvrgnuti operacijama koje su do danas dosegnule dvoznamenkasti broj.

Naime, američka glumica, ujedno i autorica te zvijezda hit TV serije "Djevojke", otkrila je kako je zbog endometrioze (riječ je o bolesti kod koje tkiva, koja normalno oblažu unutrašnjost maternice, počinju rasti izvan maternice) bila na totalnoj histerektomiji - u potpunosti su joj odstranili maternicu s vratom maternice, prenosi britanski The Mirror.

Hrabra Lena za Vogue je također rekla kako ipak ne namjerava odustati od majčinstva, bez obzira na sve probleme koji su je zadesili.

- Možda sam se prije osjećala bespomoćno, ali sad znam da imam izbora i da postoje druge opcije - posvajanje je jedna od njih - zaključila je Dunham.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:29