PREDOZIRANJE HEROINOM

NOVI DETALJI Peaches je bila opsjednuta narkomanom, a za njezinu smrt sumnjiče muža

 Instagram

Nakon što su dobiveni nalazi obdukcije Peaches Geldof te je ustanovljeno da je uzrok smrti predoziranje heroinom, policija sad istražuje tko joj je bio dobavljač.

Između ostalih, sumnja pada i na njezinog 23-godišnjeg supruga Thomasa Cohena s kojim je Peaches dobila dva sina, Astala i Phaedru pa se nagađa kako će ga policija uskoro pozvati na ispitivanje.

Policija će u pokrenutoj istrazi pokušati otkriti tko joj je dao heroin i kada, a ono što je posebno sumnjivo jest zašto u njezinom domu po dolasku hitne službe nije bilo pribora za konzumiranje droge pa se pokušava ustanoviti je li Peaches heroin uzela u kući i tko je onda sakrio pribor, a ako nije, tko joj je pomogao i gdje je uzela drogu koja je bila za nju smrtonosna, piše Daily Mail.

Ono što je od prije poznato jest da je Peaches u mlađim danima imala problema s ovisnošću te je završila na odvikavanju nakon što je jednom prilikom predozirala i završila u bolnici.

Također, policija će pokušati ustanoviti je li Peaches smrtonosnu dozu uzela slučajno ili namjerno jer postoji nekoliko indikatora da je bila depresivna posljednjih nekoliko mjeseci.

Osim što je objavljivala fotografije s pokojnom majkom Paulom Yates koja je također preminula od predoziranja drogom 14 godina ranije, Peaches je bila opsjednuta i glazbenikom Elliottom Smithom koji je počinio samoubojstvo 2003. godine nakon niza problema s alkoholom i drogama.

Na društvenim mrežama Peaches ga je nazivala svojom srodnom dušom te slušala isključivo njegovu glazbu, a jedna od njegovih pjesama čak je svirala i tijekom njezinog nedavnog sprovoda.

'Možda bih trebala svoj blog nazvati 'je*** opsjednuta Ellittom Smithom'', komentirala je nekoliko dana prije smrti na društvenim mrežama.

'On govori kao netko tko razumije depresiju i ovisnost o drgama, netko tko s tim živi svaki dan, sarkastično slaveći trijeznost i uglavnom sretne prijatelje koji nisu uspjeli ispuniti svoju misiju da ga spase od nečega što nikad neće moći razumjeti', komentirala je jednu od njegovih pjesama Peaches.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 08:43