VIKTORIJA RAĐA

NOVA KARIJERA BIVŠE MISICE Dobila TV rubriku: 'Ja i Danijela Martinović smo u prvom izdanju muzle krave'

Nakon gotovo dvadeset godina Viktorija Rađa, nekadašnja pjevačica i misica, vraća se na scenu, i to u velikom stilu.

Lijepa Splićanka od ponedjeljka, 16. ožujka, postaje dio tima InMagazina Nove TV u kojem će jednom tjedno imati svoju rubriku “Veni, vidi, Viki”. U svom prilogu Viktorija će ugostiti poznate osobe i javnosti ih predstavljati točno onakve kakve su kad se ugase svjetla reflektora.

- Prva gošća u mojoj rubrici je moja prijateljica Danijela Martinović. Nas dvije bile smo u njezinu rodnom kraju. Na seoskim kolima vozile smo se po Koprivnom kod Dugopolja. Na selu smo radile seoske poslove, a, između ostalog, muzle smo i krave. Najvažnije je da smo se pritom dobro zabavile, a ako je suditi po reakciji naših muškaraca, Petra Graše i mog muža Dina, i publika će se sjajno zabaviti i nasmijati - kaže Viktorija, supruga slavnog košarkaša koji je apsolutno podržava u njezino novom projektu.

- Moja rubrika traje osam minuta, a cijeli posao Danijela i ja obavile smo za nepuna dva sata. Atmosfera na snimanju bila je sjajna i spontana, nadam se da će tako biti i u prilozima što slijede u novim izdanjima moje rubrike. Ne smijem sad kazati koga ću ugostiti nakon Danijele, ali mogu reći da već imam poppis pjevača, glumaca i sportaša koje namjeravam natjerati da mi kažu ‘da’ - kroz smijeh kaže Viktorija koja nije sigurna hoće li pogledati prilog tijekom televizijskog emitiranja.

- Toliko puta sam ga pogledala da svaki kadar već znam napamet - priznaje majka dvanaestogodišnjeg Roka i šestogodišnjeg Nike, koji neće trpjeti zbog maminih novih poslovnih obaveza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 17:21