RAZOTKRIVAJUĆE ŠTIVO

Nives Celzijus savjetuje: Kako osvojiti nogometaše

Pravilo 1.

Ako želite osvojiti nogometaša, najvažnije je napraviti dobru pripremu za budućnost. Za početak naoružajte se strpljenjem i upornošću jer to je najpotrebnije. Najlakše je izbaciti sise i guzice i pojuriti na dojavljenu lokaciju nekog trendy kluba koji je trenutno njihovo okupljalište, no ako niste baš femme fatale, bolje nemojte. Nogometaši rijetko izlaze, a kad izlaze, nastoje nadoknaditi sve propušteno, što znači puno seksa i alkohola, a to vam neće ostaviti previše mogućnosti za ostavljanje dojma. Zato ako niste poznato televizijsko lice za kojim žude od trenutka kada su vas primijetili na nekoj od brojnih lista najseksepilnijih niti tako izgledate, postoji puno bolja taktika. Naravno, ne dopustite da vas to obeshrabri, prihvatite to kao svoju prednost i uđite u neprijateljske redove. Da. Umjesto da ganjate nogometaše, pozabavite se time kako da se približite nekoj od žena nogometaša. (...)

Pravilo 2.

Irina Hayk navodno ga nije dala Cristianu četiri mjeseca, jedna od brojnih njegovih bivših posvjedočila je kako ga treba držati u neizvjesnosti i natjerati da se pomuči malo kako bi došao da vašeg broja jer u suprotnom gubi zanimanje. No ako baš niste planetarno popularni i ne izgledate kao Irina, slična taktika mogla bi vam biti potpuni promašaj. Nedavanje broja telefona može funkcionirati jedino ako ste u mogućnosti susretati svog lovca ili lovinu (kako se uzme) i u budućnosti. Ako niste sigurni u sudbonosni susret, radije ne glumite Irinu i pogurajte malo sudbinu davanjem broja ili, još bolje, budite arogantni i vi zatražite njegov broj uz objašnjenje da želite malo promisliti o njemu i da ćete ga onda možda nazvati, s naglaskom na ‘možda’. Naravno, nećete ga nazvati odmah.

Neka se koprca nekoliko dana ili tjedana. Glavno je da imate kontakt. No svakako, poželjna taktika jest što duže držati ga s mišlju da ste neosvojivi, da vas nema u potpunosti ili nema uopće. Ponašajte se kao oni, preuzmite njegovu ulogu hladnog bezosjećajnog lovca. Budite ravnodušni na njegove pozive, ne zovite ga, ponekad i ne odgovorite na poziv i poruku. (...)

Pravilo 3.

Kada upoznate željenog nogometaša, uvjerite ga da nemate pojma tko je on (ovo pravilo ne vrijedi jedino u slučaju Cristiana Ronalda, pod pretpostavkom da vaše glumačke sposobnosti baš i nisu za Oscara), pa makar on bio Messi, Torres ili Wayne Rooney. Nogometaši bez obzira na primjetno uživanje u svom zvjezdanom statusu vole djevojke koje nikada nisu čule za njih i nemaju pojma o njihovoj slavi i milijunima na bankovnom računu.

Žude za djevojkama koje će pasti na njihovu priču i dobru dušu. Tako najčešće ponesu prsten upravo one koje su ih uspješno uvjerile kako su pomislile da je on preslatki konobar iz bara gdje su se upoznali, iako imaju vjernije podatke o njihovoj karijeri od onih s Transfermarkta. Nogometaši ne shvaćaju da će u konačnici svaka trošiti basnoslovne sume njihovog teško zarađenog novca, ali im je zato vrlo bitno da jednom u novinama ili televiziji, objašnjavajući njihov fatalni susret izjave: “Pomislio sam da je ona žena za mene prvog trenutka kada sam je ugledao, a kada sam shvatio da nikad nije čula za mene i nema pojma tko sam, postao sam siguran”.

Vjerojatno ste primijetili kako gotovo niti jedna ženica nije imala pojma tko je njezin muž i nogomet je apsolutno nije interesirao, ali zato nakon mjesec dana potpuno barata svim nogometnim terminima i poznaje poimence cijeli nogometni tim, pa čak i juniore.

Pravilo 4.

Ja sam najbolja, ja sam najljepša, ja sam najseksepilnija, ja sam idealna žena nogometaša, neka budu rečenice koje ćeš si svakodnevno šaputati. Uopće nije bitno što to nije istina i što ne izgledaš kao Abigail Clancy ili Cheryl Cole.

Za žene nogometaša stoji pretpostavka kako su upravo sišle s naslovnice FHM-a ili nekog drugog muškog časopisa ili kako bi to mogle kada se to ne bi kosilo s njihovim moralnim načelima. Istina je pak da su rijetke te koje mogu krasiti naslovnice ili bar neki skromni prostor u unutrašnjosti pa čak ni uz neprocjenjivu pomoć Photoshopa. Premda su nogometaši veliki ljubitelji lijepih žena, rijetko se žene ljepoticama.

Oni se ipak radije odlučuju na one manje primjetne, iskreno vjerujući kako im je time osigurana vjernost, što je pak totalna zabluda, ali ih je poželjno držati u takvom stanju. Pokušajte se sjetiti lijepih žena nogometaša. Desetak će vam odmah pasti na um. Malo više truda uložit ćete da se prisjetite još njih dvadesetak, a onda nastupa blokada.

Zato bez obzira na potencijale ili manjkavosti vaše vanjštine, skupite hrabrost i krenite u akciju. Bajke postoje ako ih sami stvarate.

Pravilo 5.

Dobro vam je poznato pravilo nedavanja mace bar prva tri spoja. One pak ustrajnije, upornije, očajnije protegnu to i na nekoliko mjeseci. Isto pravilo vrijedi i za nogometaše. Ako su vam krevetne ili pak izvankrevetne vještine prosječne, bolje odlažite taj čin što više. Nogometaši vole i cijene izvrstan seks više od prosječnih muškaraca, ali se i puno teže zadovoljavaju jer su uglavnom oni ti kojima se ugađa, što od plaćenih kurvi, neplaćenih fufa, udavača, sponzoruša ili pak dobrih djevojka koje u njima vide ostvarenje svojih snova. Zato ako ste konzervativni u seksu, aseksualni i ne krećete u najmanju ruku poput naše Sevke, nikako mu ne dajte prvu večer. Nedostatak seksualnog potencijala ne mora nužno biti mana. Iskreno će vjerovati kako je razlog tome vaše neiskustvo, što svakako može biti poželjno.

Pravilo 6.

Uvjerite svog loptojurca kako vam njegovi milijuni nisu presudni. Vjerojatno nećete poput mene skupiti hrabrosti i objasniti mu kako je njegova uspješnost i dobra zarada svakako jedna od kvaliteta, jer tko ima vremena za ljubav dok razmišlja kako će platiti stanarinu još jedan mjesec i hoće li moći izdvojiti koju kunu za odlazak u kino s curom. Ako se i desi ljubav, u siromaštvu ona nije postojana, pogotovo ako ste vi oni koji gurate naprijed prema zacrtanom cilju dok vas vaš partner sputava stojeći na mjestu i gunđajući kako je život nepravedan jer ga nije obdario bogatim roditeljima. Radije se posvetite dokazivanju kako niste još jedna u nizu loptojurcojurica. Ne ponašajte se kao razmažena bogatašica ako to niste. Nogometaši su alergični na bilo koji vid iskorištavanja, osim onog seksualnog.

Pravilo 7.

Ne žudjeti za njegovim parama ne znači biti skroman. Skromnost nije vrlina. Skromnost je prijevara škrtih ljudi. Ne očekujete da vas vaš dragi mora darivati skupocjenim poklonima. Bit ćete zadovoljni ako vam pokloni Lindtovu bombonijeru ili zbirku ljubavne poezije, ali i neugodno iznenađeni bižuterijom (govorimo o top igračima s milijunima na računu, a ako je tek junior na beznačajnoj plaćici, i bižuterija je sjajna). Ako vas ne razveseli dijamantnim nakitom s potpisom, znači da vas ne poštuje i da vam se samo želi uvući u gaćice. Ili da je zaista jako škrt, a to vam nije potrebno. Čokolada je znak pažnje i lijepa gesta. Bogati nogometaši nemaju vremena kupovati čokoladu, osobito ne onu koju najviše volite, bižuterija je pak ponižavanje vašeg lika i djela. Vrijednost njegovih poklona rast će proporcionalno sa željom, strašću i emocijama naspram vas.

Pravilo 8.

Nikad ne vrijeđajte i ne omalovažavajte njemu najomiljenije stvari na svijetu. Nogometaši, kao što pretpostavljate, najviše vole nogomet, novce i žene. Novce volite i vi, tako da tu ne bi trebalo biti razilaženja u mišljenjima; nogomet je već upitan, ali on vas baš kao i njega može dovesti u zvjezdanu orbitu, pa je podnošljiv, no žene bi već trebale biti problem. Ne pokušavajte im ogaditi druge žene, jer rezultat će biti poražavajući. Oni će ih uvijek voljeti, a vas bi mogli doživjeti kao ljubomornu, iskompleksiranu jadnicu koja će mu zadavati puno glavobolja u budućnosti. Svakim negativnim komentarom davat ćete veći značaj svojim suparnicama, a time gubiti na veličini. Zato pregrizite jezik ponekad i neka za promjenu iz vaših usta izađe neki pozitivan opis ženske konkurencije.

Pravilo 9.

PPriuštite mu najbolji seks u životu. Nogometaši bez obzira na popularnost i bogatstvo za vrijeme igračke karijere nemaju previše vremena za provode i razonodu. Upravo zato nedostatak zabave najviše nadoknađuju seksom. Vjerojatno to i jest razlog što su iskusniji i perverzniji od ostalih muškaraca. Nemaju vremena za odlazak u disko, u kino ili na piće s prijateljima jer do 11 moraju biti doma, ali zato uvijek mogu pozvati profesionalke ili iskusne djevojke željne zabave na malo kućne razonode. No takve bez obzira na svoje krevetne sposobnosti završavaju na jednokratnoj upotrebi ili kao poziv za nuždu. No vi, kao djevojka za nešto ozbiljnije mogli biste ubrzati put do trokaratog dijamanta na vašem prstenu ako ga uspješno začarobirate svojim seksualnim umijećem.

Pravilo 10.

Sjetite se fraze vaših baka da ljubav ide kroz želudac. Nogometaši možda i više nego ostali muškarci vole finu i zdravu papicu i maštaju o domaćoj kuhinji spravljenoj upravo u onoj njihovoj, dizajnerskoj na koju su bacili hrpu love.

(Ostalih 16 pravila pročitajte u knjizi)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 17:22