HOLLYWOOD U SUSJEDSTVU

Nicolas Cage, Megan Fox i Jessica Alba u BiH će snimati film o Tesli

US actor Nicholas Cage looks on at a charity event in Bucharest, Romania, Saturday night, Oct. 30, 2010. Cage is in Romania working on the movie Ghost Rider 2. (AP Photo/Vadim Ghirda)
 AP

Producent Edin Šarkić, vlasnik Scout Filma, najavio je kako će u Bosnu i Hercegovinu definitivno doći još jedna hollywoodska zvijezda, Nicolas Cage, koji je u nama susjednoj državi odlučio snimiti film o životu Nikole Tesle.

Osim Cagea, u ovom visokobudžetnom projektu “Tesla - vladar svijeta” angažirana je i Megan Fox te Jessica Alba. Šarkić je za bosanske medije izjavio kako neće dozvoliti da se ponove problemi kao s Angelinom Jolie, iako je ekipa ovog projekta odgodila dolazak na pregovore u Sarajevo.

- Sada je najvažnije da dođe Angelina i ona će doći, ali dovest ću i Nicolasa Cagea, kao što sam već jednom doveo Angelinu i Richarda Gerea - izjavio je za jedan sarajevski portal Šarkić.

Još nije poznato tko će utjeloviti ulogu slavnog znastvenika Teslu, iako se u početku spominjalo ime uspješnog srpskog glumca Vladimira Rajčića kao siguran izbor, ali zato je poznata uloga Thomasa Edisona, a njega će na velikim ekranima oživjeti upravo Nicolas Cage.

Američki glumac već godinama planira snimiti film o Nikoli Tesli jer je potpuno očaran njime. Naime, Cage je jednom prilikom izjavio kako je uvjeren da je reinkarnacija velikog izumitelja, a kao najveći dokaz posebne veze s Teslom istaknuo je njegov datum smrti, 7. siječnja, koji se podudara s glumčevim datumom rođenja. Cage je također otkrio kako je imao čast spavati u istom hotelskom krevetu u kojem je spavao Tesla u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 23:22