OPORAVLJA SE

NEZGODAN PAD LEONA LUČEVA Poznati glumac doživio potres mozga, imao je amneziju: 'Pamćenje mi se polako vraća u normalu'

Zagreb, 050213.Leon Lucev, kazalisni, televizijski i filmski glumac.Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
 Admir Buljubašić / HANZA MEDIA

Jedan od najboljih i najzaposlenijih hrvatskih glumaca, Šibenčanin Leon Lučev, odlučio je odavno u životu misliti i djelovati pozitivno, a nakon nedavne nezgode pokušava svaki dan proživjeti na taj način, piše tportal .

Naime, Leon je prije dvadesetak dana doživio nezgodan pad i potres mozga, a posljedica svega bio je privremeni gubitak memorije.

Danas se uspješno oporavlja, veseli se što opet može učiti tekstove za nove filmske uloge, a promijenio je i stil života. Jutro započinje satovima pjevanja kod profesora Balda Mikulića, šeće se prirodom, a uskoro mu se smiješi i novi uspjeh na poslovnom planu.

Svoje male životne pozitive Leon je otkrio na svom profilu na Facebooku, a više od onoga što je napisano nije želio komentirati.

Evo što je jučer otkrio na Facebooku:

Pozitivo 3/7

1. jutarnje pjevanje s Baldom za početi dan s guštom!

2. kćerka Zoe na školskoj priredbi oduševljava svojim veseljem na pozornici, predivna!!!

3. dvadeset dana nakon pada - potres mozga - moja memorija - čitaj pamćenje i memoriranje teksta polako ide ka normali. Za čovjeka kojemu je jedno od zanimanja glumac sjajna vijest!!!!!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:35