SVE AFERE JACKIE O.

NEUTAŽIVA SEKSUALNA GLAD PRVE DAME Branda je zaskočila na sofi, a Holden ju je naučio felaciju

Razarajuću istinu Kennedyjevi su skrivali desetljećima, poput činjenice da se Jackie Johnu osvećivala brojnim preljubima

Jackie Kennedy u javnosti je imala imi-dž elegantne, šarmantne, ljupke i - rezervirane žene. Ali ispod te ledene površine skrivala se strastvena žena koja je trebala bliskost muškarca jednako kao što je i njezin suprug zavodnik trebao bliskost drugih žena. Tako barem tvrdi nova biografija nekadašnje prve dame Amerike. Jackie Kennedy imala je prilično dugu listu ljubavnika. Poznato je da je nakon Johnova ubojstva 1963. godine bila u ljubavnoj vezi s njegovim bratom Bobbyjem.

Međutim, nova biografija tvrdi da je Jackie bila u nježnom ljubavnom odnosu i s trećim bratom, Teddyjem. I to prije i poslije Bobbyjeva ubojstva. Kennedyjevi su sve zadržavali u obitelji - stoji u novoj šokantnoj knjizi: “Jacqueline Kennedy Onassis, Život luđi i od najluđih snova” (A life beyond her wildest dreams) autora Darwina Portera i Danfortha Princea. Teddy je bio uz nju u najtežim trenucima. Oduvijek je bio zaljubljen u Jackie. Kada je John umro, znao je da viđa i Bobbyja, ali to ga nije spriječilo.

Naime, i Jackie je, kako je suprug ne bi nadmašio, imala svoju kolekciju filmskih zvijezda, uključujući Warrena Beattyja, Petera Lawforda, Paula Newmana, Gregoryja Pecka, Franka Sinatru i afere sa zgodnim glumcima Williamom Holdenom i Marlonom Brandom.

Prvi predložak biografije Marlona Branda iz 1999. godine otkrio je detalje strastvene noći s Jackie. Pijani su izašli kroz stražnja vrata jednog kluba u Washingtonu i otišli na večeru u njezinu kuću. Jackie je ugasila svjetla i pustila Waynea Newtona. Plesali su.

A ona je pritom pritiskala kukove čvrsto uz njegovo tijelo. Potom ju je bacio na sofu gdje su se strastveno ljubili. “Čekala je da je pozovem u krevet. Kada nisam napravio taj potez, uzela je stvar u svoje ruke i postavila magično pitanje: želiš li provesti noć sa mnom? Odgovorio sam: mislio sam da nećeš nikada pitati”, napisao je Brando u svojim memoarima.

“Uvijek sam imao izraziti dojam da je ona vrlo zainteresirana za seks, baš kao što je i njezin suprug Jack bio”, tvrdi, pak, Jackien blizak prijatelj Gore Vidal. Rekao je kako je to za njih bila igra koju su oboje igrali.

Mlada Jackie je “debitirala u društvu” 1947. godine. Majka Janet Auchincloss za svoje kćeri je željela bogate muževe. Kada je Jackie dobila svoj prvi automobil, razmišljala je samo o tome kako će mamiti dečke na stražnje sjedište. Tako je barem ispričala Vidalu. Potom je lobirala kod oca da joj dozvoli da studira u inozemstvu.

Odlazak u Pariz označio je njezin ulazak na međunarodnu društvenu scenu - europski prinčevi, milijunaši, pisci, umjetnici… - krema društva.

Nevinost je izgubila s Johnom P. Marquandom, i to u liftu. Djevičanstvo je, tvrde njezini bližnji, bilo nešto čega se Jackie htjela što prije riješiti.

Nakon Pariza studij je nastavila u Washingtonu. Mladićima je svašta obećavala, ali malo toga ostvarila. A potom je sa sestrom Lee otišla na razuzdano putovanje Europom. Nakon povratka zaposlila se kao fotografkinja u novinama Washington-Herald. Izlazila je s mnogim muškarcima i onda upoznala Johna Kennedyja, mladog senatora. Prije njega je bila zaručena za Johna Husteda, sina imućnog bankara. Prsten mu je vratila ubacivši mu ga u džep kaputa. Obećala se i Ormandeu de Kayu.

No, vjenčala se za Jacka 12. rujna 1953. Bila je okružena trojicom braće Kennedy. Iako na različite načine, ona ih je sve voljela. Ali, samo oni joj nisu bila dovoljni. Iskre su letjele i s Williamom Holdenom. On ju je, hvalio se kasnije, naučio oralnom seksu. “Spavala sam s muškarcima koji su imali problema s higijenom. No, Holden nije. On se tuširao i 4 puta dnevno”, ispričala je svojoj sestri. Ljudi bliski Jackie tvrde da je njezina nevjera bila osveta suprugu. Kada je on umro udala se Onassisa s kojim je, navodno, imala otvoreni brak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 10:22