FINALE 'ZVIJEZDA PJEVAJU'

Nataša Janjić i Marija Borić: Uživamo u showu, šteta što je došao kraj

ZAGREB - Da je pjevanje dio i glumačkog poziva te da glumci odlično pjevaju, svojim su nastupom u showu ‘Zvijezde pjevaju’ još jednom pokazale glumice Nataša Janjić i Marija Borić, koje su osvojile gledatelje ispred malih ekrana i žiri u studiju te dospjele do samog finala popularnog showa. Sada će se, Marija u duetu s Ervinom Baučićem, a Nataša s Markom Toljom, suprotstaviti jedna drugoj, a finale 5. sezone na rasporedu je ove subote, 7. svibnja. Obje smatraju da će pobijediti ona koja se u tom trenutku više svidi gledateljima, jer je njihovo pjevanje, kako kažu, podjednako.

S kolegicom u finalu

- Gluma je posao koji zahtijeva široki spektar znanja i nije slučajnost da pokazujemo razne talente, pa tako i talent za pjevanje. Moram priznati da mi je drago što sam s kolegicom u finalu, a sada je na gledateljima da izaberu bolju ili dražu - sa smiješkom započinje Nataša Janjić. Nastupu se raduje posebno zbog toga jer je iz emisije u emisiju uspjela razbiti tremu, pa sada nastupa opušteno.

- Imala sam tremu prvih nekoliko emisija i ta trema me u početku blokirala i opterećivala, iako inače nisam tremaroš jer svakodnevno u kazalištu nastupam pred publikom. Opterećivalo me valjda to što nastupamo pred cijelom nacijom, i to u ulozi pjevača, ali sada sam u potpunosti opuštena. Prihvatila sam pjevačko-scensku sebe i uživam u pjevanju. Šteta što je tome došao kraj - navodi. S vremenom je, kaže, došla na Markovu razinu i mogla davati sve od sebe.

- Jednostavno smo profunkcionirali i bilo je lakše nastupati kada smo se oboje jednako dobro osjećali na pozornici - ističe. Najviše uzbuđenja doživjela je upravo u polufinalu.

Sami na pozornici

- Kada smo ostali na pozornici s Ivanom i Marijem, te Marijom i Ervinom, osjećalo se veliko uzbuđenje, i da je barem tada sve moglo tako i završiti. Mario mi je bio favorit cijelo vrijeme i nisam se nadala takvom raspletu u prošloj emisiji. Ostali smo mi, i već sam takav ulazak u finale svojevrsna je pobjeda. Tko god u finalu pobijedio, slavit ćemo kao i svaku subotu do sada - kaže Nataša.

Uvježbavanje za finale traje svakodnevno, a uz pjesme koje će izvesti Marko i ona, otpjevat će i pjesmu s Marijom i Ervinom.

- Repertoar će biti raznovrsan. Pjevat ćemo dvije pjesme koje smo već pjevali, jednu novu, a i jednu s drugim finalistima. Mislim da ćemo zajedno otpjevati ‘Zamisli život u ritmu muzike za ples’ - otkriva. Dodaje kako je Marko odličan mentor, te da je s njim dosta naučila tijekom showa.

- Ima dosta strpljenja, od samog početka smo ‘kliknuli’, imamo sličan ukus i glasovi nam se poklapaju - objašnjava crvenokosa Splićanka, koja u budućnosti sebe vidi kao pjevačicu.

- Nastup u showu jedna je stepenica više u mojoj karijeri, bonus svemu i osjećam da sam pomaknula neke granice. Otvorila se varijanta da nastavim s pjevanjem i nadam se da ću to raditi i dalje. Vidjet ću samo kako će to ići u kombinaciji s glumačkim obvezama. Voljela bih nastupati s Markom ili snimiti s njim neki duet - ističe.

I Marka vidi u svojoj struci jer, smatra, ima dara za glumu.

- Jedva sam ga nagovorila da me dođe gledati u kazalište. Kada je napokon došao, bio je oduševljen koliko teksta izgovorim na pozornici i zaprijetio mi je da ne smijem reći kako ne mogu naučiti tekst neke pjesme. Kako sam se ja snašla u pjevanju, mislim da bi se i on snašao u glumi. Vrlo je “glumstven”, pričljiv, duhovit, brz i inteligentan - opisuje Nataša Janjić. Za nju će u finalu najviše navijati obitelj i dečko Joško Lokas.

- Svi su ponosni na mene i vrlo zadovoljni. Koliko god su me manje viđali zbog silnih obaveza i proba, opet sam ih nekako povezala i svi su puni razumijevanja i podrške. Bit će moji najgorljiviji navijači i glasači - najavila je.

Sreću što je u finalu, ne krije ni njena kolegica Marija Borić.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 09:48