SJAJAN PROVOD

NASTUPA U ZAGREBU Britanski DJ Mr. C – širem puku znan kao frontmen benda The Shamen, danas je faca na elektronskoj sceni

 Promo

Poznati britanski DJ, glazbenik, glumac i reper dolazi u zagrebački klub Masters. Richard West, poznatiji kao Mr. C, svoju popularnost duguje legendarnom EDM bendu The Shamen i kontroverznom hitu «Ebeneezer Goode» koji je na UK listi singlova četiri tjedna držao prvu poziciju.



Godinama prije toga, West je bio poznat kao jedan od najboljih londonskih underground DJ-a, a njegova karijera nakon The Shamen nastavila se razvijati u tom smjeru. Bio je vlasnik legendarnog londonskog The Enda, kluba koji je pomogao izmijeniti londonski clubbing.



U međuvremenu je preselio u Los Angeles, započeo i glumačku karijeru a njegove Superfreq večeri, klupski eventi koje posljednjih 12 godina organizira po najboljim klubovima diljem svijeta, vraćaju glamur u današnju tech house scenu.

Ovaj karizmatični DJ dolazi u petak, 07.03., u intimnu atmosferu jedinstvenog zagrebačkog kluba Masters. Uz lokalnu potporu koju čine Dav, Felver i Omar, ovo je sasvim sigurno jedan od plesnih događaja sezone koji nikako ne biste trebali propustiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 15:27