ODUVIJEK FLERTUJU

NAŠLA UTJEHU NA NJEGOVOM RAMENU Robert Pattinson dobro zna kako se Katy Perry osjeća nakon prekida

Katy Perry waves after receiving her award for Best International Video during the 2012 Much Music Video Awards in Toronto on Sunday, June 17, 2012. (AP Photo/The Canadian Press, Chris Young)
 AP

Nakon što je Katy Perry prekinula dugu vezu s glazbenikom Johnom Mayerom, utjehu je potražila u prijatelju. Sad joj oslonac pruža Robert Pattinson kojeg je ona tješila dok je bio utučen zbog preljuba i prekida Kristen Stewart.

'Rob je natjerao Katy da mu obeća da će ga tražiti za utjehu ako joj ikad bude trebalo nakon što je ona bila uz njega kad je prekinuo s Kristen', piše američki časopis OK.

'Pitanje je samo koliko daleko će ta utjeha ići, uvijek su imali odnos u kojem su pomalo flertovali jedno s drugim', otkriva izvor te dodaje: 'On se njoj već dokazao kao čvrst i prizemljen muškarac koji je uvijek tu u nevolji, kao pravi princ. Katy je pak previše rastrgana emocijama te ne razmišlja o tome da bi s nekim mogla uskočiti u krevet, ali čak se i sama šalila da bi seks s njim mogao biti sjajan način da se osveti bivšem za slomljeno srce.'

Kako će se ovaj odnos razvijati i postoje li iskrice pored prijateljstva, pokazat će vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 23:22