BEZ SKAKANJA PO KAUČU

Nakon pet godina Tom Cruise opet kod Oprah

Ovaj put u studiju nije bilo kauča, nego samo dvije sjedalice

LOS ANGELES - Tom Cruise nije mogao reprizirati svoje neslavno skakanje po kauču prilikom ponovnog posjeta kraljici talk-showa Oprah Winfrey jer se ovoga puta voditeljica osigurala i u studio stavila stolice.

Suri mu govori što da odjene

Popularni američki glumac napravio je 2005. godine od sebe pravu budalu pred očima cijele nacije kada je pričajući o ljubavi prema Katie Holmes počeo skakati po kauču kao poludjeli manijak. Javnost, a i sama Oprah, prozvali su Toma ludim, pa je otada glumčeva uspješna karijera, kao i popularnost kod fanova, počela naglo opadati. Cruise je ovoga petka odlučio ponovno posjetiti voditeljicu te joj je otkrio tajne o svojim dvjema najvažnijim ženama, Katie i Suri.

- Suri sama bira što želi odjenuti, a ja joj nikada ne proturječim. Jednostavno ima izvrstan ukus za modu, pa čak i meni govori što da odjenem - komentirao je Tom svoju modno osviještenu kćer.

Scrabble nakon večere

Glumac je također izjavio da se on i Katie trude imati svakodnevne obiteljske večere nakon kojih igraju Scrabble i gledaju filmove. Tom je u showu pohvalio i svoje kaskaderske sposobnosti.

- Uvijek kada snimam filmove, želim izvoditi što više vratolomija bez kaskadera. Kada vidim neku zgradu, prvo što pomislim je kako da se popnem na nju - rekao je odvažni glumac voditeljici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 12:21