KRAJ LJUBAVI NAKON PET GODINA BRAKA

NAKON PET GODINA BRAKA MIRJANA HRGA SE RAZVODI Spakirala je stvari i vratila se u svoj djevojački stan

Sve je pošlo po zlu ovog proljeća. Kada se vratila kući ranije s puta, njezina muža nije bilo u stanu...
 CROPIX

Kada su je početkom godine pitali kako joj je u braku, Mirjana Hrga s velikim je osmijehom na licu rekla: “Predivno. Imam najbolji brak na svijetu!” Danas šuti. Jer njezina se idila raspala preko noći, a ona se početkom lipnja iselila iz doma na zagrebačkom Bijeniku u kojem je živjela sa suprugom Deanom Šarićem.

Sve je pošlo po zlu ovog proljeća. Prve ružne riječi pale su dok se Mirjana ispred Al Jazeere Balkans spremala u Rim, grad u kojem je pratila izbor novog Pape. Zbog toga je, pričaju nam njezini prijatelji, nakratko doputovala iz Sarajeva u Zagreb kako bi spakirala kofere. Međutim, njezina muža nije bilo u stanu. Doma je došao u zoru, a kada ga je pitala gdje je bio, on je samo šutio.

Nakon povratka iz Rima Mirjana je pokušavala sjesti i popričati sa suprugom, ali on za razgovor nije bio ni spreman ni raspoložen.

- Pokušavala je doprijeti do njega na sve moguće načine. Bila je puna takta i razumijevanja, bez obzira na to što je bila svjesna da se njen Dean promijenio preko noći. Činilo joj se kao da pred njom stoji neraspoloženi, namrgođeni stranac a ne suprug koji ju je tijekom pet godina braka nosio kao kap vode na dlanu - priča Mirjanina prijateljica.

- Tri se mjeseca trudila. Dala je sve od sebe da spasi svoj brak. Ali, nije mogla sama. Stoga je prije nekoliko tjedana spakirala stvari i vratila se u svoj djevojački stan - govore prijatelji novinarke, koji ni sami ne mogu shvatiti zašto je Dean prestao voljeti Mirjanu.

(...)

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM PRILOGU STUDIO JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 07:15