NIJE NI SUMNJALA

NAKON GODINA TRAUMA ANĐA MARIĆ POBIJEDILA NA SUDU! 'Prestala sam vjerovati da će se to dogoditi'

 Neja Markicevic / CROPIX

Poslije duge i teške borbe Anđa Marić dobila je skrbništvo nad sinom Gašperom, piše časopis Story.

Odluka kojoj se pjevačica i spisateljica nadala otkako se razvela od supruga Primoža Dolničara, donijeta je potkraj prošle godine.

Kako je rekla za Story, nije sumnjala u ishod takve odluke.

- Nisam sumnjala, iako sam već prestala vjerovati da će se to dogoditi. Ali tek sada shvaćam koliko sam pridonijela cijeloj ovoj situaciji jer sam od 2010. najavljivala sudu: ‘Pririredit ću vam međunarodni incident, nikad mi nećete uzeti dijete. Ako treba, idem do kraja, nema šanse’ - prisjetila se.

Dodala je da da je znala da joj ne mogu uzeti dijete, te da je najdivnije od svega to što je dobila skrbništvo nad sinom kad se potpuno opustila.

- Mislila sam si 'nema veze, briga me, ja njega ne dam jer je to njegova želja'. Bilo bi drukčije da mi je moj sin u bilo kojem trenutku rekao: 'Mama, nema veze, bit ću kod tate', ali nije i zato sam toliko luđački išla u sve to - ispričala je Anđa.

Ljubavna priča Anđe i Primoža trajala je sedam godina.

Tijekom traumatične sudske bitke Anđa je utjehu pronalazila u pisanju. Izdala je dvije knjige, a i treća je na putu. Tijekom cijelog tog sudskog procesa, Anđa se i razboljela. Dijagnosticiran joj je encefalomijelitis, upala moždanih ovojnica, zbog čega na trenutke teže govori, gubi vid i motoriku u rukama i nogama. No bitkus bolesti uspjepno vodi. Okrenula se alternativnom liječenju i kineskoj medicini te je napravila veliek promjene u prehrani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 17:37