SLATKI GRIJEH

NAJVEĆI TULUM NA BALKANU Na proslavu rođendana Breninog sina dolazi svjetska elita, slavit će se u luksuznom hotelu, u pripremi spektakl

 Privatni album

Ako je suditi prema napisima u srpskim medijima, već sada je jasno da će se proslava 18. rođendana Viktora Živojinovića dugo pamtiti. Rođendan najmlađeg sina Lepe Brene i Slobodana Živojinovića pratit će i posebna rasvjeta koja se posebno radi i programira za ovu priliku, montira se scenografija koja dosad nije viđena, ali se i kompletno preuređuje dvorana u elitnom beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Majstori vrijedno rade posljednjih deset dana jer treba preurediti prostor na kojem će se okupiti najugledniji uzvanici iz svih društvenih sfera na ovom prestižnom slavlju.

Instagram

Budući da je svoj dolazak potvrdilo već nekoliko stotina uzvanika, rođendan najmlađeg Živojinovića slavit će se na nevjerojatnih 2500 kvadratnih metara. Specijalno za ovu priliku izrađene su i majice s Viktorovim likom i simpatičnim natpisima, a gastronomske delicije, koje se već pripremaju za sutra, nadgleda kompletan tim kuhara.

Uzvanici se još čuvaju u tajnosti, ali sutra će s Viktorom slaviti mnogi ljudi koji pripadaju svjetskoj eliti jer su prijatelji Viktorovih roditelja, koji su već godinama pripadnici svjetskog jet-seta. Kažu da se proslava punoljetstva pamti cijelog života, a Viktorov tulum dugo će se prepričavati jer po svemu sudeći na pragu smo najvećeg tuluma koji je Balkan dosad vidio...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:07