SUZANA MANČIĆ

NAJPOZNATIJA LOTO DJEVOJKA O SEKSUALNIM ISKUSTVIMA 'Na stepenicama je baš bilo dobro. Ništa me nije žuljalo. Ali seks u vodi...'

Televizijska voditeljica Suzana Mančić u beogradskom 'Informeru' progovorila je o seksu na neobičnim mjestima. Priznala je tako da je vodila ljubav na sijenu, u moru, na haubi automobila, na polju, ali najljepše uspomene joj budi seks na stepenicama.

- Imala sam baš dobar seks na stepenicama. Svima preporučujem da to probaju, jer je jako uzbudljivo i strastveno. Bilo je toliko lijepo da mi ništa nije smetalo niti me žuljalo - iskreno je priznala bivša loto djevojka.

Bez obzira na sva navedena neobična mjesta, Suzana i dalje tvrdi da je spolni odnos u krevetu ipak najbolji. No, dodaje i da se razočarala seksom u vodi.

- Potpuno je bezveze. Uopće nije onako kako sam očekivala. Ništa nije kao u filmovima - poručuje voditeljica koja ističe kako je najbolji seks imala u petom desetljeću života te smatra da su tada žene seksualno najmoćnije jer su završile onaj 'obvezni' dio koji čine djeca i karijera, a svjesne su da im mladost izmiče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:03