OKUPLJANJE ELITE

Na ceremoniji za ulazak u kuću slavnih i Abba

Iako su se mnogi nadali da će prestižna ceremonija primanja novih članova u kuću slavnih "Rock and Roll Hall of Fame" spojiti članove legendarne Abbe, to se ipak neće dogoditi

Bivša svjetski popularna švedska skupina Abba neće se u punom sastavu pojaviti na prestižnoj ceremoniji primanja novih članova u kuću slavnih ” Rock and Roll Hall of Fame” koja se održava danas u New Yorku. Organizatori ceremonije razočarani su viješću da se bivši par, Bjorn Ulvaeus i Agnetha Falskog, neće pridružiti svojim nekadašnjim članovima benda na gala eventu.

Bjorn i Agnetha u Europi

Iako su se svi nadali da će taj događaj omogućiti ponovno okupljanje legendarne Abbe, što je već dugi niz godina rijedak slučaj, Bjorn i Agnetha ipak su odlučili ostati u Europi. Bjorn ima prethodno zakazan nastup, a Agnetha navodno ima fobiju od letenja pa će stoga na ceremoniji biti samo Benny Anderson i Anni - Frid Lyngstad, koji prema izjavama organizatora ne namjeravaju nastupiti, nego će antologijske hitove Abbe najvjerojatnije otpjevati Faith Hill.

Odustao i Peter Gabriel

Osim Abbe, na ceremoniji neće biti ni Peter Gabriel, koji se odbio pridružiti članovima bivšeg benda Genesis zbog priprema za solo turneju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 11:33