ATRAKTIVNI SUPERMODEL

MULTITASKING GISELE Doji kćer dok radi frizuru, manikuru i make-up

 Instagram

Uz malo spremnosti na nekonvencionalna rješenja, žena uopće ne mora birati između majčinstva i karijere. Kako, na svom je službenom Instagramu pokazala supermanekenka Gisele Bundchen. Sa svojom je jednogodišnjom kćerkicom Vivian došla na snimanje i mirno je dojila dok su je frizirali, manikirali i šminkali za fotografije.

Gisele djeluje potpuno opušteno, beba zadovoljno, a ekipa sa seta sasvim neometano je pazila da zvijezda ne mora pomaknuti ni mali prst da se pripremi. “Što bih ja bez ovog beauty odreda nakon 15 sati leta i samo tri sata sna?” napisala je Gisele na internetu. Na fotografijama koje su napravljene na snimanju Gisele ne izgleda kao neispavana majka malog djeteta, izgleda kao seks bomba kakvu je i znamo.

Ali treba pohvaliti i malu Vivian koja, čini se, smjerno surađuje i prati mamu u poslovnim obvezama, i kad je vrijeme za šminkanje i kad se radi joga i na mnogim putovanjima na koja je Gisele vodi. Gisele trenutno snima kampanju za svoju liniju donjeg rublja Gisele Intimates koju je promovirala u Sao Paulu i Rio de Janeiru.

Gisele s mužem Tomom Bradyjem, zvijezdom američkog nogometa, četverogodišnjim sinom Benjaminom i malom Vivian živi u Los Angelesu i povremeno u konodminiju vrijednom 14 milijuna dolara na Manhattanu, dok ne bude završen njihov luksuzni dom u Bostonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 19:48