NEOBORIVA LOGIKA

MR. SPOCK ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG PROBLEMA S PLUĆIMA 'Prestanite pušiti odmah! Živite dugo i uspješno!'

Njegovi su ukućani 19. veljače pozvali hitnu pomoć te je 83-godišnji Nimoy prevezen u bolnički centar UCLA gdje je i hospitaliziran
 Wiki

Američki glumac Leonard Nimoy, poznatiji široj javnosti i obožavateljima popularno znanstvene serije Zvjezdane staze kao Mr. Spock, završio je u bolnici nakon što se požalio na jake bolove u prstima.

Njegovi su ukućani 19. veljače pozvali hitnu pomoć te je 83-godišnji Nimoy prevezen u bolnički centar UCLA gdje je i hospitaliziran.

Nimoy se posljednjih godina bori s teškom bolesti pluća. Iako je prestao pušiti prije 30ak godina, konzumiranje duhanskih proizvoda ostavilo je dubok trag na njegovom organizmu. Boluje od kronične opstruktivne bolesti pluća zbog koje mu je dovod zraka u organizam jako slab.

U zadnjih nekoliko mjeseci Nimoy je u bolnici završio nekoliko puta.

- Prestao sam pušiti prije 30 godina. Očito ne dovoljno rano. Imam kroničnu opstruktivnu bolest pluća. Deda vam kaže, prestanite odmah. Živite dugo i uspješno - napisao je Nimoy na Twitteru prošle godine.

Iako zbog bolesti ne ide nigdje bez boce s kisikom, Nimoya to nije nimalo usporilo. Aktivno sudjeluje na brojnim projektima kao i druženjima s ljubiteljima Zvjezdanih staza. Također, imali smo ga priliku gledati u hit seriji "Na rubu" (Fringe) gdje je glumio dr. Williama Bella te se pojavio u filmu Zvjezdanih staza iz 2013. "U tami".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 20:27