VINSKIM PUTEM

Motorima u pohodu na seoska domaćinstva

ZAGREB - Vlasnici motornih ljubimaca na dva kotača danas su se okupili na drugi Susret bikera koji organizira kulturna udruga “Glumački festival u Krapini”, a poznate zvijezde Davor Dretar Drele , Zlatan Zuhrić Zuhra i Rene Bitorajac pridružili su se veseloj grupi motociklista koji su uživali u 60 kilometara dugoj vožnji seoskim domaćinstvima diljem Zagorja. Organizator cijelog druženja je glumac Adam Končić, a više od 40 bikera okupilo se u Svetom Križu Začretju te nastavilo obilazak seoskih imanja i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava kroz Hrvatsko zagorje.

- Odlučio sam pozvati sve svoje prijatelje koji voze motore i članove kulturne udruge da se zajednički zabavimo, a obilaskom seoskih domaćinstva više od 30 sudionika prezentiralo je ljepotu Hrvatskog zagorja i gastroenološku ponudu našeg podneblja.

Izbrojio sam više od 40 motora na eventu i gdje smo god došli ljudi su nas častili hranom, pićem i dobrom zabavom - izjavio je Končić. Banda na motorima obišla je poljoprivredno gospodarstvo Kiseljak, Klet Kozjak i Vuglec breg, a susret je završio fotografiranjem ispred Festivalske dvorane Pučkog otvorenog učilišta Krapina, gdje su ljubitelji motora završili avanturu Hrvatskim zagorjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 06:16