NE ŽALI NI ZA ČIM

'MOJ ŽIVOT NIJE SAVRŠEN' Uspješna manekenka svima pokazala kako izgleda njezin stvarni život, reakcija fanova je bila brutalna

 Instagram

Stina Sanders odlučila se na nešto što bi u današnje vrijeme zasigurno mnogima bilo poprilično teško učiniti.

Naime, ova londonska manekenka i blogerica odvažila se i na Instagramu počela dijeliti fotografije koje pokazuju kako uistinu izgleda njezin život, piše Independent. Odlučila se na dijeljenje fotografija bez Photoshopa, bez ikakvih dodataka i uređivanja. S tom njezinom odlukom složili su se i poznati brendovi kao što su Nike, Loreal i brojni drugi s kojima je surađivala.





A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on Nov 11, 2015 at 6:15am PST





Ubrzo nakon što je krenula sa svojim eksperimentom, izgubila je preko pet tisuća pratitelja što čudi s obzirom na to da se mnogi zgražaju kada slavni pretjeruju s Photoshopom, no čini se da su nekima preiskrene fotografije ipak bile previše.





A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on Mar 25, 2016 at 6:10am PDT





Primjerice, mobitelom je zabilježila kako joj nokti izgledaju prije pedikure, pa trenutak kad izbjeljuje zube, selfie u čekaonici kod psihijatra kod kojeg odlazi na tretmane zbog anksioznosti, a u opisu pod fotografiju stavila je i kad je imala zadnji napadaj panike.





A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on Feb 13, 2016 at 3:18am PST





Na jednoj fotografiji pije kavu neopranih zubi i raščupane kose, a ima tu još mnogo sličnih trenutaka.

Čim je prestala dijeliti seksi selfieje, broj njezinih pratitelja na Instagramu počeo je opadati.

- Na ovaj eksperiment sam se odlučila jer sam željela pokazati kako izgleda stvaran život jedne žene, bez obzira na to je li manekenka ili ne. Moj život nije tako savršen kao što djeluje. Patim od anksioznosti i depresije - ispričala je.





A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on Nov 15, 2015 at 11:59pm PST





Četiri mjeseca nakon što je krenula u ovaj eksperiment Stina piše knjigu o svom životu. Nakon pothvata u koji se upustila otvorile su joj se i brojne mogućnosti, no najviše je veseli što su ljudi promijenili percepciju koju su imali o njoj. Zbog eksperimenta nimalo ne žali.

- Sada se osjećam puno samopouzdanije jer više ne moram glumiti da sam nešto što zapravo nisam - zaključila je.





A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on Nov 13, 2015 at 7:36am PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 16:33