ZAUVIJEK MLAD

MLADOLIKO LICE BRADA PITTA ZBUNILO NJEGOVE FANOVE Izgledao je mlađe od Ryana Goslinga, od kojeg je 17 godina stariji: 'Kakvu magiju on koristi?'

Ryan Gosling (L) and Brad Pitt present at the 73rd Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 10, 2016. REUTERS/Paul Drinkwater/NBC Universal/Handout For editorial use only. Additional clearance required for commercial orpromotional use. Contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of NBCUniversal content requires NBCUniversal's prior written consent. No book publishing without prior approval. TPX IMAGES OF THE DAY
 HANDOUT / Reuters

Na 73. dodjeli Zlatnih globusa u nedjelju pojavio se i Brad Pitt. Na pozornicu je izašao s Ryanom Goslingom, a iako je između njih 17 godina razlike, mnogi su komentirali da izgledaju kao vršnjaci.

Naime, mnogi su ostali iznenađeni mladolikim izgledom 52-godišnjeg Brada Pitta koji je mnoge podsjetio na njegove mlađe dane. Glumac je na dodjelu stigao sa svježe izbrijanim licem i gotovo bez ijedne bore.

Brojni njegovi obožavatelji zapitali su se što Brad koristi da u svojim godinama tako izgleda.

- Zbilja sam zbunjena. Što god da koristi, neki napitak, losion ili magiju, želim to - napisala je jedna obožavateljica.

Bilo je još sličnih komentara.

- Je li to zbilja Brad Pitt iz 2016. godine? Zašto izgleda tako mlado - pitao se još jedan znatiželjni fan.

Svi su bili poprilično iznenađeni.

- O moj Bože. Brad Pitt je opet mlad - čuđenju nije bilo kraja.

Mnogi su glumca usporedili i s likom Benjamina Buttona kojeg je utjelovio u istoimenom filmu, a riječ je o čovjeku koji se rodi kao starac, a umire kao dijete.

Foto: Reuters

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:19