SLIJEDE DODATNI TESTOVI

MISTERIJ IZNENADNE SMRTI MLADE ZVIJEZDE Ni obdukcijom nije utvrđeno zašto je umrla Peaches Geldof

Peaches Geldof / BRIT Awards 2014 in der O2 Arena in London (England, Großbritannien) am 19. Februar 2014 / ACHTUNG! Bildrechte nur für Deutschland / mr / Bitte Fotovermerk: Agentur Schneider-Press/IMAG/SCHNEIDERPRESS_1047.11/Credit:/Schneider-Press/SIPA/1404081053 *** Local Caption *** 00681079
 /Schneider-Press/SIPA

KENT - Obdukcija tijela mlade Peaches Geldof, koja je iznenada umrla u 25. godini, nije potpuna, te su potrebna dodatna testiranja kako bi se utvrdio uzrok smrti koja je šokirala Britaniju.

Novinarka, voditeljica i kći slavnog pjevača i humanitarca Boba Geldofa pronađena je mrtva u svome domu, a policija na njezinu tijelu nije pronašla tragove nasilne smrti,

- Posmrtna obdukcija dala je nepotpune rezultate te će dodatna toksikološka analiza dati uzrok njezine smrti, stoji u policijskom priopćenju.

Toksikološki izvještaj, koji uključuje testiranje krvi na droge i alkohol, bit će gotov kroz nekoliko tjedana.

Neobjašnjiva smrt mlade Britanke, koja već godinama puni medijske stupce, šokirala je Britaniju. Prije nego što je postala majka i skrasila se uz pjevača Toma Cohena, bila je pripadnica divlje scene britanskog showbiza, a poznata je i njezina ovisnost o drogama. Pojavili su se i napisi da je Peaches Geldof umrla od posljedica rigorozne dijete koju je provodila.

Posljednja fotografija koju je objavila na svom Twitteru bila je ona s majkom Paulom Yatesom koja je umrla od predoziranja heroinom, kada joj je bilo samo 11 godina.

Mlada Peaches u svojoj je zadnjoj kolumni za časopis "Mama i beba" napisala da nikad nije bila sretnija.

- Sretna sam. Majčinstvo je najljepši dio moga života. Moje predivne bebe su pravi blagoslov, napisala je Peaches.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 09:04