ODLAZAK LEGENDE

Milić: Kad sam shvatio da ću se zauvijek oprostiti od gledatelja, stegnulo me u grlu. Pustio sam i suzu

 HTV

ZAGREB - Zadnji radni dan na HTV-u proveo sam radno, ali ugodno. Zahvaljujući ekipi 'Dnevnika' svoje sam priloge posložio u nedjelju još u 15 sati, bez ikakvog stresa i strahovanja od toga kako ću se snaći u svim tim čudima moderne tehnologije. Onda sam od 15 do 19.30 sati šetao zgradom, čitao novine, pio kavicu, a u 19.30 sam skupa s voditeljicom Sandrom Križanec po posljednji put sjeo za desk središnjeg 'Dnevnika'.

Tijekom same emisije najnormalnije sam radio posao, najavljivao priloge koje sam naručio za moj posljednji 'Dnevnik', a tek u zadnjim minutama shvatio sam da je došlo doba da se zauvijek oprostim od kolega i HTV-ovih gledatelja i onda me stegnulo u grlu. Nisam neki plačljivac, ali priznajem da mi je jedna suza potekla - kaže Goran Milić, koji će sutra navršiti 65 godina i postati umirovljenik.

Slavni televizijski novinar ipak neće završiti u zagrebačkom Domu umirovljenika, kako mu je to u svojoj reportaži u nedjeljnom 'Dnevniku' predložio Matija Vukšić, nego odlazi na novi posao. Milić, naime, kreće u novu televizijsku avanturu, na balkansku Al Jazeeru, gdje postaje direktor programa.

- Veselim se novom izazovu, mnogo je posla preda mnom, a ja sam pun elana. Ali, naravno, prije nego odem, za svoje ću HTV-ovce napraviti oproštajnu feštu u restoranu nedaleko naše javne televizije - obećava Milić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 17:40