LJUBAV NA PRVI POGLED

Milan nije skidao pogled sa Severine dok je ona pjevala 'Ti si najljepši od svih...'

Severina i Slavko Šajinović više nisu zajedno, a naša je najpopularnija pjevačica otvoreno priznala da se nedavno spontano i na prvi pogled zaljubila u srpskog milijunaša Milana Popovića

ZAGREB - Severina i Slavko Šajinović više nisu zajedno , a naša je najpopularnija pjevačica otvoreno priznala da se nedavno spontano i na prvi pogled zaljubila u srpskog milijunaša Milana Popovića, neokrunjenog srpskog kralja bakra.

- Zaljubila sam se. Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju. Ljubav je planula čim sam ga upoznala, ili pet minuta poslije - iskreno je, bez suzdržavanja, priznala sretna i zaljubljena Seve.

Nije odoljela šarmu

Njezin je menadžer Tomica Petrović također potvrdio da je Severina prekinula možda svoju dosad najozbiljniju vezu sa zaručnikom Slavkom te da je zaljubljena i u sretnoj vezi koja traje desetak dana. Kako neslužbeno doznajemo, Severina će sa svojom novom ljubavi odmah nakon novogodišnjeg nastupa u Budvi otići na zimski odmor.

Iako je sa Slavkom ozbiljno planirala budućnost i već gotovo dovršila kuću u Ićićima, Severina jednostavno nije mogla odoljeti šarmu srpskog tajkuna. No, novac Severini u svakom slučaju nikada nije bio presudan kad je ljubav u pitanju jer ona se sama pobrinula za svoju materijalnu sigurnost. No, očito se radi o fatalnoj privlačnosti jer Seve je zbog muškarca na čijoj je rođendanskoj zabavi za 250 uzvanika nastupala prije dva tjedna na Adi Ciganliji uoči blagdana porušila sve mostove iza sebe, ostavila Riječanina za kojeg je tvrdila da je ljubav njezina života i, kao u romantičnim filmovima, prepustila se osjećajima.

Bila je to ljubav na prvi pogled - slažu se i uzvanici koji su prije dva tjedna prisustvovali proslavi 40. rođendana srpskog kralja bakra Milana Popovića.

Pjevala na rođendanu

- Milan nije skidao pogled sa Severine, koja je uz Harisa Džinovića nastupala na njegovoj rođendanskoj proslavi, pjevajući svoje najveće hitove. A kada je započela s pjesmom ‘Ja samo pjevam’, čiji stihovi glase ‘Ti si najljepši od svih, svi drugi stanu u stih’, činilo se da u dvorani nema nikog osim nje i Milana - kažu ljudi koji su bili prisutni na rođendanskoj zabavi srpskog tajkuna i tako prisustvovali rađanju ljubavi između njega i najveće regionalne pjevačke zvijezde.

Severina je, pričaju nam njezini suradnici iz Srbije, mislila da će početna zanesenost nestati nakon završetka proslave, da će čarolija kao u bajci prestati nakon ponoći. No, to se nije dogodilo, pa je samo desetak dana nakon fatalnog susreta prekinula zaruke i svoju dvoipolgodišnju ljubavnu vezu s Riječaninom Slavkom Šainovićem, koji danas nije bio dostupan za izjave.

Slavko je bio podrška

Slavku - koji je svoju Severinu pratio na svakom koraku, bio joj, kako je sama često isticala, prijatelj, ljubavnik i najveća životna podrška, a zajednički su krenuli i u gradnju doma podno Učke - posljednjih dana sigurno nije lako, a njegovi riječki prijatelji kažu nam da se ni u snu nije nadao ovakvom kraju svoje donedavno lijepe ljubavne priče. Tim više što je njegova sad već bivša draga u božićnom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju s veseljem prepričala kako je Slavku Miroslav Lilić na nedavnoj promociji njezina DVD-a rekao kako je vrijeme da legaliziraju vezu.

- Ja sam kao prava hanuma stajala sa strane dok su se Slavko i Miro dogovarali. Kao one mudre žene koje ništa ne govore. Miro je Slavku predložio da me oženi u Siveriću, a Slavko mu je rekao: ‘Dobro, što ću? Volim je, pa može onda i Siverić’ - ispričala je razdragana Severina, koja je svoje riječi munjevito zaboravila ponesena novom ljubavlju.

Suvlasnik valjaonice

Tko je Milan Popović koji je iz njezina srca istisnuo skromnog i odanog Slavka? Srpski portali prenose da je taj markantni 40-godišnjak jedan od suvlasnika valjaonice Sevojno i ističu da prihodi njegove tvrtke Amalko godišnje prelaze milijardu dolara. Popovićeva Amalko grupa osnovana je 1999., bavi se trgovinom bakrom i investicijama u industriju bakra, a posluje kao ekskluzivni partner Ruske bakarske kompanije, trećeg po veličini proizvođača bakra u Rusiji. Također, Popovićeva tvrtka je partner za marketing i plasman proizvoda Ural koper grupe, najvećeg ruskog proizvođača bakra.

Upravo zbog poslovnih obaveza Milan Popović je godinama živio u Rusiji, kao i na Cipru, a privatni život nastojao je sačuvati od medija. Poznato je ipak da je prije dvije godine prekinuo ljubavnu vezu s Katarinom Šišmanović, televizijskom voditeljicom beogradske produkcijske kuće Emotion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 18:41