VIŠE NIJE POPULARAN

MEL GIBSON POPLJUVAN KAO NIKADA DO SADA Društvene mreže proključale: 'Pa jesteli vi normalni, zar je toliko očajan?!'

 Screenshot

Vijest da će Mel Gibson biti domaćin ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, potaknula je razne uvredljive komentare na društvenim mrežama po čemu se da naslutiti da nekad filmska legenda više nije toliko omiljena.

'Mel Gibson? Što je s tobom, toliko si očajan', 'Ma vi ste sigurno poludjeli', samo su neki od komentara kojima je popraćena vijest o Gibsonovom sudjelovanju na dodjeli koja će biti u nedjelju 10. siječnja.









Gibson je već bio ismijavan zbog svog kontroverznog ponašanja u prošlosti, pa 2010. prema njemu nije bio blag ni slavni voditelj Ricky Gervais.

- Ja volim piti isto kao i bilo koji čovjek, osim ako taj čovjek nije Mel Gibson - bila je samo jedna od šala.

Ricky i Mel tako će se na skorašnjoj dodjeli poslije pet godina opet naći zajedno na pozornici.

Gibson je omražen zbog ponašanja prema bivšoj partnerici Oksani Gregorievoj. Nakon što su u javnost procurile njihove privatne snimke, saznalo se da je glumac suprugu tukao i psihički zlostavljao. Nije ju štedio ni brojnih seksističkih i šovinističkih uvreda.

Osim toga, još 2006. godine, Mel je uhićen u pijanom stanju, a tada je Židove optužio za sve svjetske ratove. Kad su se tenzije smirile, ispričao se javnosti i čelnicima židovske zajednice, ali taj njegov ispad nitko nije zaboravio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 19:07