FASHION WEEK U MOSKVI

Marina Prevolšek: Rusi su me opsjedali da kupe moje haljine

Mislim da sam dobro predstavila Hrvatsku, poručila je Prevolšek

ZAGREB - Hrvatska dizajnerica Marina Prevolšek oduševila je prošli tjedan poznavatelje mode na 20. Russian Fashion Weeku u Moskvi.

Marina je bila prva dizajnerica iz Hrvatske koja je u sklopu Russian Fashion Weeka prikazala svoju novu kolekciju za jesen i zimu 2010./2011. te je još jednom dokazala da i hrvatski dizajneri mogu uspješno prikazivati svoje kolekcije za sezonu unaprijed na stranim tjednima mode. Kolekcija 31-godišnje Prevolšek oduševila je publiku, ali i kritiku.

- Rusi su sjajni, organizacija je super, bili su oduševljeni mojom revijom. Nakon revije su mi ljudi iz publike dolazili čestitati u backstage i slikati se sa mnom jer im se svidjela kolekcija. Dala sam mnogo intervjua, između ostalog i za World fashion channel i sve ruske televizije.

Prodala sav nakit

Manekenke su također pokazale velik interes za moje modele, ali nisam mogla ništa prodati jer je kolekcija za sljedeću sezonu te ju planiram predstaviti i na skorašnjem Fashion Weeku Zagreb, tako da sam uzela brojne narudžbe. Ali prodala sam sav nakit od svile i drveta. Mislim da sam dobro predstavila Hrvatsku i da nisam razočarala - kratko je sažela Marina dojmove iz ruske metropole.

Šampanjac i kavijar

Osim što je uspješno probila led u Rusiji, mlada dizajnerica se uspjela i zabaviti jer je nakon revije imala još dva dana slobodnog vremena za razgledavanje Moskve.

- Bila sam na nekoliko top partyja. Bilo je svega: šampanjac, kavijar, fotkanje... - zaključila je Marina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 00:43