LIJEPA JE I OBRAZOVANA

Manekenka plemenite krvi upecala najpoželjnijeg neženju na svijetu koji joj je, usput, i - rođak

ZAGREB - Britanski princ Harry, na žalost brojnih pripadnica tamošnjeg visokog društva, više nije slobodan. Nakon što je i javno potvrdio da je njegova višegodišnja veza s pravnicom Chelsy Davy okončana, crvenokosi pripadnik kraljevske obitelji našao se u naručju 25-godišnjeg modela, također plavokose Florence Brudenell-Bruce, bivše djevojke uspješnog vozača Formule 1 Jensona Buttona.

Novopečeni par navodno se počeo nalaziti prije nekoliko mjeseci iako se poznaju već godinama, a mladi je princ oduševljen njezinim smislom za humor i atraktivnim izgledom pa bliski prijatelji vjeruju da će njihov odnos postati vrlo ozbiljan.

Kuća u Notting Hillu

Iako svoju vezu još nisu objavili, otočni mediji doznali su da se posljednjih mjeseci uglavnom sastaju u njezinoj luksuznoj kući u Notting Hillu, otmjenoj četvrti zapadnog Londona. Lijepa Florence, koju prijatelji od milja zovu Flee, osim upečatljivog izgleda može se podičiti i diplomom iz povijesti umjetnosti sa sveučilišta u Bristolu, a kao model je predvodila kampanje poznatih imena i brendova poput Knickerboxa i Adidasa.

Kraljevskoj obitelji, čiji se stariji princ William krajem travnja vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Kate Middleton bez “plave krvi”, zasigurno neće smetati ni njezino podrijetlo jer je potomak sedmoga grofa od Cardigana, a njezini roditelji Andrew i Sofia Brudenell-Bruce uspješni su trgovci vinom. Štoviše, Harry i Florence čak su i rođaci u osmom koljenu.

Četvero djece u obitelji

Florence je najmlađa od četvero djece u obitelji, a već u dobi od 15 godina uočili su je modni skauti. Nakon toga uslijedila je prva reklama za popularni Topshop, a zatim i za kupaće kostime John Lewis. Prirodno vitka, Florence obožava kuhanje i svaki dan jede sva tri obroka, a dan prije snimanja izbjegava težu hranu.Tijekom karijere ambiciozna 25-godišnjakinja se okušala i na filmu.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 11:25