ZADRŽANE 15 SATI

MALOLJETNE ČLANICE POP BENDA UHIĆENE NA AERODROMU'Gledali su njihovu odjeću i rekvizite,zamijenili su ih za prostitutke!'

 Instagram

Članice južnokorejskog ženskog pop benda 'Oh My Girl' uhićene su na aerodromu nakon što su zamijenjene za seksualne radnice. Djevojke su putovale u Sjedinjene Države zbog snimanja naslovnice albuma kada ih je policija zaustavila u međunarodnoj zračnoj luci u Los Angelesu.

Osam članica benda u dobi od 16 do 21 godine zadržane su 15 sati u pritvoru dok su policajci pretraživali njihove kostime i rekvizite, kazali su njihovi menadžeri. Iz diskografske kuće WM Entertainment s kojom imaju potpisan ugovor kazali su kako su vlasti obratile pažnju na njih zbog gomile prtljage koju su nosile i kako su ih ispitivali o njihovim ljubavnim vezama.

- Vjerojatno zbog njihovih godina, zamijenili su ih za seksualne radnice - izvijestili su. Djevojke koje su oformile bend u ožujku, kasnije su puštene te su se vratile u Južnu Koreju, a njihovi menadžeri kazali su kako će se pravno savjetovati oko njihovog zadržavanja. U Južnoj Koreji postoji mnogo pop izvođača, među kojima dominiraju mlade djevojke i dječaci u dobi od čak 13 ili 14 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 07:42