NAKON DVIJE GODINE

LJUBAVNI KRAH BRADLEYJA COOPERA Prekinuo s upola mlađom pa otišao s prijateljima partijati po Las Vegasu

LONDON, ENGLAND - JULY 01: Bradley Coope, Suki Waterhouse and Francois-Henri Pinault attend the annual Serpentine Galley Summer Party at The Serpentine Gallery on July 1, 2014 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
 Stuart C. Wilson/Getty images / 2014 Getty Images

Slavni glumac Bradley Cooper i britanski model Suki Waterhouse (22) prekinuli su dvogodišnju vezu, pišu britanski mediji.

Srijedu navečer 40-godišnji glumac proveo je partijajući u Las Vegasu s skupinom prijatelja. Prvo su uživali u koncertu Elton Johna, a potom se zaputili u noćni klub Surrender.

- Činilo se kako se Bradley dobro zabavlja. Plesao je cijelu noć s prijateljima, no unatoč tome što su ga opsjedale mnoge obožavateljice, on se na to nije obazirao. Bila je to prava muška večer - kazao je neimenovani izvor za Daily Mail.









Navodni prekid veze došao je iznenada nakon što je par viđen kako razgledavaju kuće po Londonu.

Bradley je navodno Suki imao ozbiljne planove, a njegov prijatelj kazao je za The Sun: 'Bradley je potpuno očaran njome. I njegova obitelj ju voli, a i njegova majka Gloria dala mu je odobrenje.

Prošle jeseni Bradley je kazao za Square Mile magazin: ' Volio bih postati otac. Jako mi je žao što moj otac nije živ da vidi svoje unuke, no zna da je očinstvo nešto čemu se jako veselim. To će biti moj idući korak u životu.

Bradley je prije Suki bio u vezi sa Jennifer Esposito, Renee Zellweger i Zoe Saldanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 13:16