LIJEPA I USPJEŠNA

KRISTINA ŠALINOVIĆ NA JADRANU Opušteno ljeto slavne manekenke

 Foto: Instagram

Najuspješnija hrvatska manekenka Kristina Šalinović, koja je svojevremeno osvanula i na naslovnici talijanskog Voguea, ljetuje u Hrvatskoj. Sudeći prema fotografijama koje je objavila na Instagramu, Kristina uživa u kupanju i sunčanju, ali čak i kada je na odmoru ne propušta vježbati, pa je tako na jednoj fotografiji snimljena kako vježba u parku. Iako na revijama nosi komade najpoznatijih svjetskih dizajnera, lijepa manekenka privatno se najbolje osjeća u odjeći high street brendova koja je ne sputava.

Ne misli da je zvijezda

Sebe ne smatra zvijezdom. Prije manekenske karijere bila je frizerska naučnica i željela je postati frizerka ili kozmetičarka. U karijeri su joj puno pomogli Tihana Harapin Zalepugin, koja ju je otkrila na castingu za Cro-a-porter, te Viktor Drago, a modna agentica jednom je izjavila da je u Kristininoj karijeri ključna bila njena pretvorba iz plavuše u brinetu.

Brojni hobiji

Prvo snimanje odradila je u posuđenim cipelama, u karijeri je snimila sedam Vogue editorijala, a ove smo je godine vidjeli na londonskom tjednu mode gdje je otvorila je i zatvorila reviju korejske dizajnerice s londonskom adresom Jackie JS Lee. Osim manekenstvom 24-godišnja Kristina bavi se i kreiranjem nakita i fotografijom, za što joj je savjete davao i Karl Lagerfeld.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 00:00