MISLI 21. STOLJEĆA

Kelly Brook priznala: 'Ima dana kada ne volim svoje grudi, a i velika stražnjica mi stvara probleme'

 Twitter

LONDON - Iako su je upravo njene obline lansirale u zvijezde, Kelly Brook priznala je kako ponekad teško podnosi život s tako bujnim grudima.

Ova 32-godišnja starleta kazala je kako ima puno odjeće koju ne može nositi jer ne izgleda dobro, a ponekad ima problema i s pronalaskom odgovarajućeg grudnjaka.

Usprkos tome što izaziva zavist kod mnogih žena Kelly je iskreno progovorila o svojim nesigurnostima.

'Ponekad poželim neku haljinu pa shvatim da su mi grudi prevelike, a velike probleme stvara mi i stražnjica', kazala je Kelly te je dodala kako zna da je uvijek nosi broj više nego što bi željela.

'Kilogrami mi također stvaraju velike probleme. Primjerice, sada opet nosim broj 12, a idealno se osjećam kada nosim 10', rekla je Kelly.

Kazala je kako se prisiljava na zdravu prehranu i puno tjelovježbe, ali ističe kako je najsretnija kada je onakva kakva jest bez previše živciranja.

Kelly se, kao i svake godine, pojavila u prvim redovima London Fashion Weeka. Zablistala je u jednostavnoj haljini s cvjetnim uzorkom te je još jednom pokazala da unatoč svojim nesigurnostima ono što odluči odjenuti, odlično nosi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 09:01