OŠTRE KRITIKE

'KATE MIDDLETON NEMA MIŠLJENJE NI OČEMU' Poznata britanska voditeljica o vojvotkinji od Cambridgea

(FILES) A file picture taken on December 6, 2012, shows Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, (R) and her husband Prince WiIliam, leaving the King Edward VII hospital in central London. Catherine marks her 31st birthday on Wednesday January 9, 2013, but her well-documented pregnancy is likely to make it a low-key celebration. St James's Palace said the Duchess of Cambridge would mark the occasion "privately", and she is understood to be with her husband at their home in north Wales. AFP PHOTO/Leon Neal/FILES
 AFP

- Vojvotkinja od Cambridgea nema mišljenje ni o čemu, izjavila je to britanska komičarka i radijska voditeljica Sandi Toksvig (54), prenosi Daily Mail.

Sandi je Kate Middleton (31) usporedila s ženskim likovima iz romana britanske književnice Jane Austin, koje su bile poznate isključivo prema identititeu svoji muževa, a svoja mišljenja nisu izražavale zbog tadašnjih stavova prema ženama.

- Divimo se ženama koje imaju djecu i pronašle su se u braku, ali mislim da bi žene trebale biti i više od toga. Ja se ne mogu sjetiti nijednog mišljenja do kojeg Kate drži, izjavila je radijska voditeljica koja je trudnu vojvotkinju od Cambridgea usporedila i s pjevačicom Cheryl Cole (29) koja za razliku od nje, uvijek kaže sve što misli.

- Cheryl je jedna od rijetkih poznatih ličnosti koja uvijek kaže što misli, ispričala je.

U intervjuu je također dodala kako se njeno mišljenje podudara s onima poznate književnice Hilary Mary Mantel, koja je Kate opisala kako 'lutku iz izloga s plastičnim osmjehom'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 19:58