KRALJEVSKA PRINOVA

KATE ĆE RODITI U ISTOJ BOLNICI KAO I PRINCEZA DIANA Rođenje nasljednika stajat će oko 10 tisuća funti

 AFP

Vojvotkinja od Cambridgea , Kate Middleton, rodit će budućeg nasljednika britanskog trona u istoj bolnici u kojoj je princeza Diana rodila pričeve, Williama i Harryja, objavila je kraljevska obitelj.

Kate će roditi u privatnom krilu bolnice St. Mary u zapadnom Londonu, no još uvijek se ne zna spol djeteta. Roditelji žele da to ostane iznenađenje.

Ipak, još od ožujka kada je Kate zahvalila na poklonjenom medvjediću riječima: 'Ohhh, je li to za našu k...' i potom zastala, spekulira se da će roditi djevojčicu.

Vijest o rođenju nasljednika će biti objavljeno tradicionalnim putem, naime, pismo s detaljima oko poroda bit će odnešeni iz bolnice do kraljice Elizabete, a vijest će biti izvješena na glavnim vratima Buchinghamske palače.

Porod će voditi Marcus Setchell, kraljičin bivši ginekolog, a Kate će roditi prirodnim putem, te će na carski rez će ići jedino ako to bude potrebno.

Ako princ William bude spriječen zbog dužnosti u RAF-u, uz Kate će biti njezina majka i sestra. Rođenje bebe kraljevsku će obitelj stajati oko 10.000 funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 22:06