SAD MU JE KRIVO

KAKO JE VJEČNO OZBILJNI GLUMAC NASAMARIO CIJELI SVIJET 'Intervju je izašao u novinama, pa njegov komični ton nije došao do izražaja'

 gettyimages

Liam Neeson prošli tjedan je uzburkao javnost izjavom da je u vezi sa jedom superpoznatom osobom. U zadnjem intervjuu koji je dao za Irish Independent, glumac je bez zadrške rekao:

- Osramotit ću je ako kažem njezino ime, ona je jako poznata. Morat ću dati sve od sebe da je iznenadim. Nevjerojatno je koliko jednostavna hrpa ubranog cvijeća može značiti jednoj ženi - izjavio je Neeson.

Naravno, britanski i američki tabloidi odmah su krenuli u akciju kako bi saznali ime te zvijezde, počela su razna nagađanja (u šaljivim kombinacijama je bila i Angela Merkel), ali izgleda da im je cijeli posao bio - uzaludan! Njegov glasnogovornik odlučio je stati na kraj svim nagađanjima.

- U razgovoru vezanom za promociju njegovog novog dokumentarca, Neeson se samo našalio sa irskim novinarem. Nažalost, intervju je izašao u pisanoj formi, pa njegov komični ton nije mogao doći do izražaja... - rekao je njegov glasnogovornik za People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:53