KONCERT U BEOGRADU

Jennifer Lopez se ogrnula srpskom zastavom: 'Srbijo, volim vas!'

Jennifer je u nekoliko navrata tokom koncerta prilazila pubici i pozdravljala ih
 Blic.rs

BEOGRAD - Koncert u Beogradu, Jennifer Lopez (43), otvorila je sinoć svojim velikim hitom "Get right", a njen uski kombinezon bež boje oduševio je publiku . J. Lo je svojim obožavateljima poručila da ih voli, a s najžešćim obožavateljima iz prvih redova se i rukovala. Ipak, najveće oduševljenje pjevačica je kod publike izazvala na kraju koncerta kada se ogrnula zastavom Srbije.

Nastup Jennifer Lopez počeo je s pola sata zakašnjenja, ali joj je vjerna publika oprostila čekanje čim je izašla na binu. Arena u Beogradu bila je puna.

Blic.rs

Pjevačica je publiku pozdravila riječima "Srbijo, idemo napraviti veliki show, volim vas", a zatim se rukovala s djevojkama iz prvog reda. Latino diva presvlačila se četiri puta.

Jennifer je u nekoliko navrata tokom koncerta prilazila pubici i pozdravljala ih. Od nekoga iz publike dobila je i jastučić u obliku srca na kojem je na srpskom pisalo 'volim vas'. Pjevačica je prvo nesigurno izgovorila 'volim vas' na srpskom, a zatim je to ponovila još nekoliko puta.

Blic.rs

Scenografija bine mijenjala se više puta tokom spektakla, a u jednom trenutku je pretvorena u bokserski ring, dok su dvojica plesača iz njenog tima imitirala boks-meč. Nakon toga, Jennifer je rekla: "Sjećate se dvojice boksera od maloprije? Kada je jedan pao, pa ustao, pa ponovo pao i ponovno ustao? Da li tako i vi ovdje radite?" Usljedio je gromoglasan aplauz publike.

Na samom kraju, kada je J.Lo uzela zastavu Srbije, ogrnula se njome i kroz pojačano ozvučenje rekla da voli Srbiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 11:36